Skip to content

Znížená funkcia pečene

 

Znížená funkcia pečene nastane vtedy, keď príde k poškodeniu  pečeňovej membrány z dôvodu infekcie, alebo zlých stravovacích návykov. Stačí, ak ste boli niekde v krajinách ako Egypt ,Tunis, Južná Amerika a dostali ste tam kŕče ,hnačky zvracanie a riešili ste tento problém len do času odstránenia príznakov. Pečeň je ako palubný počítač, ktorý si chybu pamätá. V takýchto prípadoch treba detoxikovať a regenerovať pečeň minimálne päť týždňov, aby sa problém odstránil. Keď to neurobíme, o niekoľko mesiacov na to budeme prekvapení, čo nám ukážu krvné a pečeňové testy.  Ale k poruche môže dôjsť aj rôznymi otravami, napríklad huby, rôzna chémia, alkohol a iné chemické ale aj prírodné látky ako napríklad drogy.

Pečeňová membrána je náš filter a pečeň je zásobáreň látok, ktoré máme v prebytku,  uskladní ich a potom v čase núdze ich dodáva späť do krvi.

Pečeňová membrána je systém filtrácie-čistenia  a zachytávania škodlivých látok ktoré kolujú v krvi.  Má zachytiť  v krvi a potom následne vylúčiť z tela látky ktoré nám škodia. Ak to nerobí, tak tieto látky sa usadzujú v tele a takto vlastne vznikajú civilizačné ochorenia.

Pacienti chorý na pečeň si začnú uvedomovať túto skutočnosť až keď sa začne prejavovať v zlom trávení, nepravidelnom vylučovaní ,nadúvanie, únava, migrény nevoľnosti,priberanie alebo nízka hmotnosť,kožné ochorenia,zvýšený cholesterol a glukóza,alergie,zlý imunitný systém,ženské problémy,nádorové ochorenia,syndróm vyhorenia,depresie,stres.

Za týmito problémami sa skrýva zlá funkčnosť pečene. Tento stav vyvoláva takzvaný pečeňový stres. Ako vzniká je rozsiahla téma, ale pôvod je infekčný a začína poškodením pečeňovej membrány.Je to zložitejšie a najhoršie je to, že ľudia sa snažia o samoliečbu a viac si poškodia, ako polepšia. Pečeni škodia aj syntetické lieky, ktoré ľudia užívajú niekedy zbytočne a pri menšej nevoľnosti hneď siahnu po lieku.  Pečeň je vstupná brána k nášmu zdraviu, preto je dôležité, ako sa k tomuto onemocneniu postavíte. Pestrec mariánsky-drvený, ktorý ponúkame v našom E-shope dokáže neskutočne zmeniť stav ochorenia pečene. Ľudovú prezývku Kristova koruna si plne zaslúži. Je známy už 2000 rokov ako všeliek, vďaka širokému záberu pre náš organizmus . Tento liečivý plod bodliaka  sa v minulosti užíval ako prevencia pred ochoreniami. Až po objavení látky silymarín  sa začal  aplikovať  hlavne na liečbu pečene. Nemá žiadne vedľajšie účinky, tak že užívanie je bezpečné.Väčšinou sa od klientov dozvieme, že riešili dopady ktoré pečeň spôsobila a neriešili príčiny týchto zdravotných problémov.Pritom je to jednoduché znova vrátiť pečeň do dobrej kondícii.Zákazníci ktorí si náš systém zdravá pečeň osvojili a pečeň detoxikovali a zregenerovali,ale aj dostali krv naše palivo pod kontrolu,tým sa ich život skvalitnil a nabral nové dimenzie.

Počas liečby pečene si totiž upratali aj črevný trakt a to znamená,že ich imunitný systém sa podstatne zlepšil. Zdravá pečeň je systém užívania dvoch byliniek pestreca a černuchy.

Pomocou nich sa viete zbaviť v krátkom čase zlého trávenia,nepravidelného vylučovania,cholesterolu a glukózy v krvi,ale i zvýšených hodnôt, ktoré vám zistili pri pečeňových testoch AST,ALP,GMD,GMT,ALT.

Dokážete odbúrať tuky z pečene,vnútorný a aj podkožný tuk.Telo zbavíte nežiadúcich látok,ktoré pečeň uložila spolu s tukmi. Pominie únava a vy sa znova vrátite do hry.

Čeznucha je akási upratovačka vašich orgánov a tela, pestrec je zameraný na regeneráciu pečene a výživu.

Na našej web stránke zdravapecen.sk   www.zdravejatra.cz   www.pestrec.sk  je publikovaných veľa informácií,ktoré vás budú posúvať k zdravej pečeni a života bez liekov. Keď už lieky užívate a chcete sa užívania liekov zbaviť, dobre si náš systém naštudujte,alebo nás kontaktujte,poradíme.

Kontaktujte nás pomocou mailu kurtis@kurtis.sk  a tel: 0907 799 065  –  0905 702 390

Aký priebeh má  liečba pečene sa dozviete tu:

 

https://www.zdravapecen.sk/blog/2017/11/12/24547/ 

https://www.zdravapecen.sk/blog/2015/02/24/priznaky-pri-uzivani-plodu-pestreca-marianskeho/

 

 

Všeobecne o systéme zdravá pečeň.

Nachádzate sa na stránke www.zdravapecen.sk  a duálnej stránke  www.zdravejatra.cz    v BLOGU, kde môžete nájsť veľa informácií,ktoré vám pomôžu pochopiť systém liečby pečene,žlčníka,obličiek, odstrániť zlé krvné a pečeňové testy,ale hlavne postupy čo robiť,aby ste nemuseli nikdy užívať syntetické lieky.Staráme sa o vás,aby ste boli vždy fit,netrpeli únavou,nadváhou či stresom.Učíme našich klientov ako postupovať,aby sa užívania liekov zbavili.Systém je založený na očiste pečene,črevného traktu,ciev o čo sa postará Egyptský kmín -černucha a regeneráciu pečene, ktorú hravo zvládne pestrec. Pestrec obsahuje flavonoidy,ktoré podporujú tvorbu nových pečeňových buniek. Pokiaľ si kúpite tú správnu odrodu,váš zámer sa určite podarí zrealizovať. Pestrec treba užívať medzi jedlami, nabrať na lyžicu priamo do úst a zapiť vodou. Kmín sa môže užívať tesne pred jedlom,alebo po jedle,ale nie spolu s pestrecom. Odstup musí byť min.30 minut a viac. Pestrec musí byť v drvenom stave tak, ako ho posielame.Samotný pestrec užívať je nevýhodné,nakoľko nedokáže odbúrať nežiadúce látky z tela tak ako kmín-černucha a hlavne látky z neho sa cez črevný trak nezabudujú do krvi ,pokiaľ černucha črevný trakt nevyčistí.Užívanie samotného pestreca hlavne prvých päť týždňov je mrhanie financiami,nakoľko až 80% jeho obsahu skončí v toalete.Dokonalé využitie je s podporou černuchy. Užívanie oboch byliniek je jednoduché a bezpečné aj u detí od troch rokov. Veľa našich klientov má prevážne sedavú prácu,alebo pracujú na smeny a to hlavne nočné smeny.Pri takejto práci dochádza k poruchám pečene,čo sa prejaví ťažobou,nadúvanie,pocit plnosti,kŕčmi.Pokiaľ tieto stavy nebudete riešiť a budete odkladať problém,o tri roky môžete očakávať problém so žlčníkom,obličkami,problémy v črevnom trakte,steatóza pečene,vaše krvné a pečeňové testy budú už vysoko nad normou. Okrem toho môžete začať priberať,aj keď už dlhšie konzumujete menej a menej potravín.Nesmiete zabudnúť na to,že pečeň je filter,fabrika nášho zdravia,ale i zásobáreň výživných zložiek,teda akási špajza,kde sa ukladá nadhodnota výživy,aby tieto látky boli pripravené na dodanie do krvi,pokiaľ v krvi poklesnú.Keď je pečeň upchatá  tukmi a toxínmi,tieto zložky neuloží, končia v toalete a vy sa takzvane draho stravujete.
Informácie z našej web stránky sú kopírované a používané na iných stránkach,na ktorých sú ponúkané produkty,ktoré vám zaručene pomôžu.Keď zablúdite na takúto stránku a nedopátrate sa  k sídlu spoločnosti,obchodným podmienkam,majiteľa spoločnosti,ba dokonca na tejto stránke beží čas dokedy si môžete výhodne tovar zakúpiť,tak ste práve s najväčšou pravdepodobnosťou naleteli.V nepriesvitnom obale je ponúkaný tovar vysokej gramáži,za nízku cenu.To čo hľadáte je síce napísané na obale,ale pri užívaní zistíte,že to nefunguje a tak sa pýtate buď mailom,alebo telefonicky,ako by mal pestrec mariánsky fungovať.Prvom rade si treba uvedomiť,že informácie z našej stránky sa nedajú skombinovať a využiť s tovarom zakúpeným z iných stránok.Dôvodom sú odrody pestreca,ktoré neobsahujú flavonoidy,tak že sú určené len ako výživné plody a používajú sa hlavne pri výrobe granúl pre zvieratá. Pestrec mariánsky DRVENÝ /Ostropestrec mariánsky,Silybum mariánum /L/ Strieborný bodliak, ľud.Kristova koruna.
Keď si pozorne prečítate konkurenčné stránky,tak sa dozviete aj to,že na obale majú uvedený plod drvený a v popisoch  túto vetu:  Práve z tohoto dôvodu je mletý plod Pestreca, ktorý ponúkame balený v šikovných vreckách.Keby v skutočnosti pestrec drvili,tak by mletý nespomínali.Zrejme zabudli prepísať.Ďalej z popisu konkurencie: Drvinu v ústach dôkladne požujte a premiešajte so slinami (kvôli rýchlejšiemu stráveniu a distribúcii prospešných látok) a prehltnite.Prosíme vás na našom pestreci neaplikujte požutie,ale len vložiť do úst zapiť vodou a prehltnúť. Máme k tomu niekoľko dôvodov.
Drvený znamená príprava,systém,ako zachovať v pestreci flavonoidy,lebo teplo na 40 st.ich likviduje.Takéto teplo vzniká pri mletí. Pre obsah flavonoidov pestrec kupujete. Konkurencia bežne pestrec melie,ale na obale uvádza,že ho drví,lebo vie,že mletý nepredá,na koľko si dôkladne preštuduje našu stránku a vie,že kvalitou nám nemôže konkurovať,iba cenou.Bohužiaľ na to doplatí hlavne zákazník.Systém zdravá pečeň funguje tak,že sa užíva pestrec a Egyptský kmín v jeden deň súčastne v pomere 2:1. Dve balenia pestreca + jedno balenie kmínu. To je ideálna objednávka,keď chcete vyskúšať to čo publikujeme či je,alebo nie je pravda o účinkoch byliniek ktoré vám pošleme. Pokiaľ tento mini balíček užijete v priebehu 18 až 20 dní,vaše pochybnosti o účinkoch a systéme zdravá pečeň sa rozplynú. Tí čo nás poznajú si objednávajú SET A pre začínajúcich.Je finančne najvýhodnejší.Je na vás,kedy začnete.Treba si však uvedomiť,že veľké zdravotné problémy začínajú malými zdravotnými problémami,ktoré sme zanedbali.Obraz vašej tváre, očí,pokožky,nálady a pocitov,je obrazom vašej pečene.Teda tak ako vyzeráte a cítite sa,to je obraz toho,v akom stave a kondícii je vaša pečeň.Pečeň ovplyvňuje kvalitu a čistotu krvi a krv je palivom nášho života. Nezabudnite na to,že pečeň nebolí.Preto jej málo kto venuje pozornosť.Od 24 roku života starne a z roka na rok stráca na výkone vekom a stavom znečistenia od taxických látok. Pomôžte pečeni zbaviť sa tukov a toxínov,ona vám prinavráti vaše zdravie.

 

 

                      www.zdravapecen.sk  www.zdravejatra.cz    www.pestrec.sk                                         

                                              Zdravá peceň  = život bez liekov 

                           Pečeň je  vstupná  brána  k vášmu zdraviu. Viac info v blogu.     

                     https://www.zdravapecen.sk/blog/

                                     

V našom E-shope zakúpite drvený plod Pestreca už pripravený na užitie. Je balený tak, aby neoxidoval. Po otvorení balenia presypte obsah drvy do pohára s viečkom alebo sklenenej dózy. Máme s drvením skúsenosti a Pestrec dodávame pripravený v takej kvalite , aby splnil vaše očakávania.

 

Informácie o systéme prípravy Pestreca nepodávame,nakoľko tieto sú z našej web stránky kopírované a používané na konkurenčných stránkach. Je to hlavne na webe bylinkára,ktorý nám skopíroval stránku tak, že si ju zákazníci mýlia a systémovo nám vykráda web.Nepodávame ani informácie o našich dodavateľoch,či obchodných partneroch. Taktiež sa nemôžeme vyjadrovať k tovaru,ktorý nebol zakúpený v našom E-shope.

 

Upozornenie: Žiadam návštevníkov nášho Blogu,aby nekopírovali obsah Blogu, bez nášho vedomia a súhlasu,za účelom ďalšieho verejného publikovania.Všetky príspevky a texty či fotografie sú výlučne našim duševným vlastníctvom a sú chránené v zmysle autorského zákona číslo 618/203 Z.z.Zákona, autorskom práve a práve súvisiacom s autorským právom.

Ďakujeme za pochopenie.

Tento článok má 4 komentov

  1. Dobrý deň,
    bola mi určená diagnóza “ hepatopatia steatóza „. Chcela by som vedieť, či môžem užívať plod Pestreca aj vtedy, keď mi už dávnejšie
    bol vyoperovaný žlčník. Ak áno, v akých dávkach ho treba užívať.
    Za odpoveď vopred ďakujem.

    1. Áno práve preto,aby sa aktivovali žlčovody a plnili si svoju funkciu. V dávkach ako každý, kto začína plod Pestreca užívať.

  2. Zdravim, zaujimalo by ma, ako ludia uzivali pestrec kedysi, ked uvadzate, ze jeho ucinky su zname uz tisicky rokov, a sucasne pisete, ze ho treba drvit specialnym sposobom, aby sa neznicila ucinna latka. Ak nie je vhodne ani drvenie v maziari, ako to dokazali nasi predkovia? Ako z neho mohli mat uzitok, ked ten je mozne dosiahnut len pestrecom drvenym na velkost piesku? Vdaka za objasnenie.

    1. Rimania na svojich dobyvačných výpadoch nosili vrecúško priviazané na sedle koňa s Pestrecom a žuli ho. V obydliach mali kamenný mlynček na ktorom mleli obilie a na ňom si pomleli aj Pestrec. Dnes máme v ponuke kamenný systém mletia. Cena sa pohybuje ca od 1400 € do 2700 €.Musí byť nízkootáčkový.Na takomto mlynčeku zistíte,či Pestrec je kvalitný. Pestrec ktorý obsahuje veľa oleja nie je dozretý a má nízky obsah silymarínu. Olej sa lepí na kotúče a upcháva ich.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Back To Top