ŠANCA PRE VAŠU PEČEŇ PESTREC & ČERNUCHA

  • ŠANCA PRE VAŠU PEČEŇ       PESTREC     &    ČERNUCHA

    ŠANCA PRE VAŠU PEČEŇ PESTREC & ČERNUCHA

    Šanca pre pečeňKEĎ NASTANÚ PROBLÉMY S PEČEŇOU.

    V TOMTO ČLÁNKU NÁJDETE VŠETKO POTREBNÉ,ABY STE SA DOPRACOVALI K ZDRAVEJ PEČENI A ŽIVOTA BEZ LIKOV.

    Pestrec mariánsky-DRVENÝ Silybum marianum /L/ Strieborný bodliak ľudovo KRISTOVA KORUNA – ospevovaný ako všeliek

    PESTREC MARIÁNSKY A EGYPTSKÝ ČIERNY KMÍN / Nigella sativa / ucelené riešenie pre vašu pečeň.
    Na úvod si pozrite toto video, nenechá vás na pochybách.

    /Kliknite na odkaz/
    http://www.ta3.com/…/20160521-720208E5-0C31-4F0C-8224-26A94…

    Pravidlá užívania pestreca mariánskeho:

    /Kliknite na odkaz/

    https://www.zdravapecen.sk/blog/2016/07/31/pestrec-mariansky-pravidla-uzivania/

    KEĎ NASTANÚ PROBLÉMY S PEČEŇOU.

    /Kompletné informácie a postupy, v jednom článku,ako sa dopracovať k zdravej pečeni silou prírody, bez liekov s vedľajšími účinkami./

    Treba začať tu – dôležité ! Teplo nad 40 st.likviduje látku silymarín /zoskupenie flavonoidov /
    Užívajte DRVENÝ plod pestreca mariánskeho,nie mletý.Pri mletí vzniká teplo,ktoré neguje látku silymarín,ktorá je podstatná a dôležitá pri obnove pečeňových buniek. Takto pripravený pestrec sa užíva priamo do úst-zapiť vodou /3dcl/ a to niekoľko krát denne,hlavne v úvode liečby pečene.
    Plod pestreca nemá žiadne vedľajšie účinky, liečba je bezpečná a dá sa aplikovať u ľudí od troch rokov života.Športovci si pomocou pestreca upravujú váhu a čistia pečeň od prípravkov na podporu výkonu. Spolupracujeme aj s chovateľmi domácich miláčikov.Pomohli sme už psom,mačkám,holubom,ale i papagájovi. Pestrec nepozná hranice v regeneračnej činnosti u všetkého čo má pečeň,ak je správne pripravený a užívate ho v drvenom stave.

    PREČO DRVENÝ?

    /Kliknite na odkaz/
    https://www.zdravapecen.sk/olej-caj-alebo-drveny-pestrec/

    PESTREC MARIÁNSKY / prečo ho užívať./

    /Kliknite na odkaz/
    https://www.zdravapecen.sk/…/pestrec-mariansky-preco-ho-uz…/

    Starostlivosť o pečeň je veľmi dôležitá.Je to fabrika vášho zdravia a chemické laboratórium.
    Keď sa pečeň poškodí,nezistíme to,lebo nebolí a myslíme si ,že je v poriadku.
    Je to však omyl, ktorý v krátkom čase zistíme na krvných, alebo pečeňových testoch. Čo s tým?

    Čo môžeme dosiahnuť užívaním plodu Pestreca mariánskeho-drveného a Egyptského čierneho kmínu ?
    Je to nerozlučná dvojica pri liečbe pečene.

    Ucelený systém pre liečbu pečene,trávenia,vylučovania,žlčníka,obličiek a pľúc.

    / BEZ VEDĽAJŠÍCH ÚČINKOV /

    Na úvod chceme čitateľom tohoto článku podať informáciu o Pestreci mariánskom a jeho skvelých účinkoch, ak ho užívate výhradne / DRVENÝ/ nie mletý a hlavne priamo do úst, bez ďalšej úpravy.Taktiež, ako spolu s Egyptským čiernym kmínom / Černucha / pôsobia a pomáhajú pri liečbe porúch pečene,trávenia a vylučovania.
    Našu stránku skopírovalo už veľa predajcov, pokúšajú sa zarobiť na neznalosti zákazníka a popularite plodu Pestreca mariánskeho ,ktorú si na základe objektivity a našich skúseností naozaj zaslúži.
    Na internete však pôsobia skupiny,ktoré vyhľadávajú vybudované fungujúce systémy a doslova podvodným spôsobom manipulujú zákazníka.
    Zdravá pečeň od začiatku ponúka zákazníkovi DRVENÝ plod pestreca mariánskeho. Mletý Pestrec nedokáže regenerovať pečeň. Tí predajcovia čo mletý Pestrec ponúkali,zmenili názov na drvený,ale dodávajú ho klientom mletý,ktorým sa nedá regeneračný proces  spustiť.

    Tu sa o tom môžete presvedčiť:
    /kliknite na odkaz/

    https://www.zdravapecen.sk/blog/2016/03/20/co-o-pestreci-treba-vediet-pred-pred-vlozenim-do-ust/

    Niektoré E shopy skopírovali našu webovú stránku www.zdravapecen.sk a použili naše informácie ako ich dlhoročné skúsenosti, aby zmiatli zákazníka. Webové stránky sa podobnú až tak, že si ju zákazník môže ľahko pomýliť.

    Paradoxom je,že predajca opísané informácie od nás posúva zákazníkovi ako jeho dlhoročné skúsenosti,pritom pôsobí na trhu len pól roka. Aby ste sa vyvarovali chýb, hneď na začiatku treba vedieť o pestreci to,
    že nie je Pestrec ako Pestrec a nie všetko s názvom Pestrec na obale tovaru, je vhodné na priame užitie.

    Je viac odrôd pestreca a aj černuchy. A hlavne Pestrec sa využíva celý, listy,byľ aj koreň na čaje.Tie však slúžia na rôzne iné ochorenia.

    Čo treba vedieť na začiatku o drvenom pestreci.

    Nemeľte ho.

    Mletý od drveného ľahko rozpoznáte.Mletý je na rovnaké veľkosti a DRVENÝ je na rôzne veľkosti.
    Má to aj svoj význam pri rozklade zložiek pestreca v žalúdku.

    Ak máte Pestrec kvalitný s obsahom silymarínu / z krajín Španielsko,Grécko,India,Sýria / je dôležité, ako ho pripravíte na užívanie.
    Rady typu rôznych mlynčekov na kávu nie sú vhodné na prípravu Pestreca. Hlavne z dôvodu , že pri mletí vzniká teplo, ktoré poškodzuje látku silymarín, /zoskupenie flavonoidov /, ktorá je na regeneráciu pečeňovej membrány veľmi dôležitá.Teplota nad 40 st. neguje látku silymatín. Preto zápar a úpravy mletím nie sú vhodné.
    Plod pestreca -odroda strieborného bodliaka, má úžasné schopnosti pri tvorbe nových pečeňových buniek, regenerácii pečeni, ale hlavne pečeňovej membrány.
    Tá má za úlohu zachytiť v krvi látky, ktoré sa vstrebali cez steny čriev do krvi , ale pre náš organizmus sú nežiaduce. Pokiaľ je poškodená pečeňová membrána, v krvi kolujú látky ako konzerváty ,stabilizátory, potravinárske farbivá, skrátka voľné radikály. Voľný radikál viaže na seba tuky a spolu s nimi sa usadzuje v pečeni. Takto poškodená pečeň zachytáva tuky a stukovatie – upchá sa tukmi a zväčší svoj objem. / Steatóza /

    Pritom by mala slúžiť ako zásobník -špajza výživových látok, ktoré máme v prebytku, aby v čase núdze dodala tieto látky do krvi.
    Vložením Pestreca mariánskeho do úst začína proces toho, že sme po dlhom čase začali myslieť aj na náš najdôležitejší filter v tele.
    V žalúdku sa rozloží a dáva signál k tvorbe tráviacich enzýmov a tvorbe žlče. Potom prechádza do čriev, ktoré pomocou Černuchy systémovo čistíme, aby sa mohli obsiahnuté látky rozložené v žalúdku vstrebať cez steny čriev do krvi . Ako postupuje cez črevný trakt spolu s Černuchou,čistí a regeneruje črevný trakt , teda akýsi peeling črevných stien. / V prvých dňoch bude stolica zapáchať/
    Asi do týždňa až 10 dní od začiatku užívania dokáže spravidelniť vylučovanie, čo je veľmi dôležité z hľadiska hnilobných procesov, ktoré poškodzujú steny čriev. Aby sme rýchlejšie vyčistili črevný trakt, používame preto Egyptský čierny kmín / Černuchu / ,ktorý odstráni parazity a povlaky zo stien čriev.
    Ak užívate Pestrec mariánsky a Egyptský čierny kmín súčasne, čas detoxikácie a regenerácie sa skráti asi o polovicu. Je to z dôvodu skvelých detoxikačných účinkov Egyptského čierneho kmínu.
    /A tým výrazne pri liečbe ušetríte,lebo samotný Pestrec nemá takú schopnosť odstrániť povlaky zo stien čriev,ako Egyptský čierny kmín. /

    Černuchu ocenia aj chovatelia domácich miláčikov ktorých pravidelne odčervujú, ale seba nie.
    Černucha hlavne pomáha aj onkologickým pacientom,dokáže až na 80% úspešne likvidovať možné potencionálne rakovinové bunky.Využíva sa pri alternatívnej liečbe nádorových ochorení,ale aj ako prevencia proti vzniku tohoto ochorenia.
    Užíva sa aj počas chemoterapie.

    Pestrec sa päť dní pred chemoterapiou musí vysadiť a začať užívať ho môžete znova až päť dní po ukončení podania chemoterapie.
    Rýchlosť účinkov Pestreca je podmienená čistotou črevného traktu.Povlaky na stenách čriev sú nežiadúce,vtedy sa črevá chovajú ako kanalizačné potrubie ,lebo cez steny čriev neprúdia výživné látky do krvi a užívanie pestreca je u klienta bez efektu.Je to len finančný prínos pre predajcu.
    Z tohoto dôvodu máme na našej webovej stránke túto informáciu:

    Ako rýchlo si dáte do poriadku črevný trakt,tak rýchlo sa pečeň začne zbavovať prebytočného tuku.

    Po asi troch týždňoch užívania sa začnete lepšie cítiť, je to z dôvodu čiastočného zbavenia sa nežiaducich látok v krvi, ktoré vyvolávali únavu, migrény, nevoľnosť, alergie , zápalové procesy, ale aj preto, lebo cez očistené steny čriev sa lepšie vstrebávajú látky potrebné pre harmonickú činnosť orgánov.
    Veľkým prínosom pestreca je obsah nenasýtených mastných kyselín, bez ktorých sa nevstrebú niektoré vitamíny a minerály. Ochudobnená krv o tieto zložky spôsobuje takzvané civilizačné ochorenia.
    Po asi piatich týždňoch užívania je už vidieť zmeny na očiach a tvári . Tieto zmeny si všimnú hlavne ľudia, ktorých ste dlhšie nestretli. Ale hlavne je to veľmi hmatateľné na krvných a pečeňových testoch. Po piatych týždňoch užívania klesnú hodnoty až o 50% zo zvýšených hodnôt. Napríklad cholesterol z 9 na 7.
    Ak pokračujete ďalej, po dvoch mesiacoch užívania sú už zmeny ktoré si všimnete aj sami. To že sa budete lepšie cítiť, lepšie vyzerať, je už pre vás samozrejmosťou. Zažívací trakt s vylučovaním synchrónne zabezpečí lepšiu vstrebateľnosť a tým aj výživu. Látky o ktoré ste dlhodobo ochudobňovali svoje telo, lebo steny čriev boli zanesené , teraz prúdia do žíl a dodávajú vám energiu a vitalitu.
    Vaše palivo života krv, dostáva nový rozmer.
    Podstatný fakt je ten, že stále prebieha regenerácia pečeňových buniek pečeňovej membrány a jej detoxikácia. Ak je užívateľ trpezlivý, tak sa po troch až piatich mesiacoch užívania dopracujeme relatívne k zdravej pečeni a krvné testy budú v norme. V tomto čase pečeň zmenší svoj objem, v črevnom trakte nebudú prebiehať hnilobné procesy, nebude vás nadúvať a zbavíte sa aj vnútorného tuku, čo si všimnete na veľkosti brucha ,lebo aj pečeň zbavená tukov sa zmenší a začne si plniť svoju funkciu pri pri trávení.
    O toto sa postará Pestrec, nakoľko má aj vysokú nutričnú hodnotu a pri užívaní nie je pocit hladu. Budete chudnúť, ale za plnej výživy nie metódou rýchleho zhodenia množstva kíl, kedy sa len tuková bunka zmenší, ale zostáva v tele a úbytok vody v tele robí dojem dobrého prípravku na chudnutie.
    Úlohou Pestreca je regenerácia pečeňových buniek pečeňovej membrány.
    Ak sa dopracujeme k funkčnej pečeňovej membráne, tak zdravotné problémy typu , steatóza, zlé krvné a pečeňové testy, zväčšená pečeň, zažívacie problémy, problémy so stolicou, kožné ochorenia včetne akné, metastázy na pečeni, stukovatená pečeň, syndróm vyhorenia, únava, migrény, endometrióza, alergie, ale i problémy v črevnom trakte budú minulosťou. Pestrec má nesmierne významný prínos pre náš organizmus, je to silný antioxidant, čo znamená, že spomaľuje starnutie a bráni vzniku civilizačných ochorení.
    Chráni bunky pred koróziou,čiže oxidáciou.
    Kliknite na odkaz:
    https://www.zdravapecen.sk/blog/2016/03/07/pestrec-mariansky-ospevovany-ako-vseliek/

    -podporujú obnovu pečeňových buniek
    – znižujú cholesterol a cukor v krvi
    – zlepšujú trávenie, tvorbu žlče, žlčníkové ochorenia,stimulujú žlčovody k tvorbe žlče
    -čistia črevný trakt
    – napravujú sliznicu maternice
    – sú úspešní v boji s endometriózou
    – chránia žily a cievy, odstraňujú kožné choroby a defekty koži.
    – detoxikujú a posilňuje pečeň
    – úspešne bojujú proti infekčnej mononukleóze
    – preukázateľne odstraňujú následky chemoterapie
    – pomáhajú proti nízkemu tlaku
    – používajú sa pri otravách jedmi najrôznejších druhov, vrátane otravy hubami,alkoholom a drogami
    – zbavujú pečeň chemických prímesí a toxických látok z potravín a liekov
    – chránia pečeň pred škodlivými účinkami z užívania farmaceutických liekov
    – sú obrovským prínosom v boji proti migréne, závrate, depresiám, astme, alergiám, ale aj nevoľnostiam počas cestovania
    -proti nádorové účinky silymarínu.
    -veľmi veľa sa využívajú na prevenciu, detoxikáciu, regeneráciu, posilnenie organizmu, zbavovanie tela toxínov, detoxikačné kúry.
    – majú vysokú nutričnú hodnotu, dopĺňajú do organizmu látky, ktoré v potrave takmer neprijímame.
    Je toho naozaj veľa. Každopádne sa nikdy nepreukázali žiadne vedľajšie účinky pri požívaní Pestreca a Černuchy. Sú tak bezpečnou voľbou pre naše zdravie.
    Výhodou je pohodlné podávanie, ako aj prakticky bezproblémové z hľadiska účinnosti a tiež požadovanej bezpečnosti.
    Najmä pri závažnejších poškodeniach pečene je nevyhnutná dlhodobá aplikácia vyšších dávok.
    Pestrec sa užíva DRVENÝ na veľkosť piesku priamo do úst a zapiť tri dcl. vody.
    Černucha sa užíva ako plod priamo do úst.Jej plod je vo veľkosti maku.Klienti ktorí majú problém s prehltnúť Pestrec alebo Černuch,môžu si ju zamiešať do detskej výživy v pomere 1:2. Lyžica pestreca alebo černuchy ku dvom lyžiciam detskej výživy.

    Je treba vedieť, že ak sa dopracujeme k zdravej pečeni a krv bude v norme, tak ona sa postará o regeneráciu a očistu ľadvín a pľúc.Krv je naše palivo života a v akom stave ju máme,tak sa cítime a tak aj vyzeráme.

    Dni , týždne a mesiace spomínané v tomto príspevku sú len orientačné a všetko závisí od toho, v akom stave je pečeň na začiatku užívania pestreca a černuchy, ale i od váhy a veku užívateľa.
    Tak ako starneme,tak starnú aj naše orgány, ich výkon klesá , preto sa musíme o ne starať lepšie a častejšie.
    Ak predajca uvádza,že za 12 týždňov z jeho prípravkom sa dopracujete k zdravej pečeni ,tak svojich klientov klame.Je to nemožné.
    Obnova-rekonštrukcia filtra uloženého v pečeni pečeňová membrána to za tak krátky čas nemôže zvládnuť.Ale je to pochopiteľne obchodný trik.
    Ak si uvedomíte že:
    Pečeň je vstupná brána nášho zdravia, nebolí a preto jej poškodenie zachytíme zväčša až na krvných a pečeňových testoch. Jej výhodou je, že sa dokáže veľmi rýchlo zregenerovať v porovnaní s časom jej dlhodobého poškodzovania.
    Poškodenie pečene začalo tým,že sa upchala tukmi.
    To znamená, že každému sa poškodila už vtedy,keď začal priberať a meniť veľkosť oblečenia.

    Nepísané pravidlo je,že ak sa pečeň poškodzovala päť rokov ,obnova potrvá päť mesiacov.

    V dnešnej dobe je možnosť neobmedzeného cestovania aj do krajín, kde sa vyskytujú vírusy,baktérie a infekcie proti ktorým sa náš organizmus nevie brániť.
    Zväčša si tieto baktérie z dovolenky prinesieme domov v podobe hnačky.
    Hnačka je veľmi nebezpečné ochorenie,po ktorom treba minimálne päť týždňov detoxikovať črevný trakt a zregenerovať pečeň.
    Pestrec spolu s Černuchou je ideálne riešenie ako ochrana, prevencia a liečba proti týmto baktériám a vírusom.

    Tieto riadky ktoré čítate nie sú reklamného charakteru, ale naše skúsenosti a skúsenosti našich klientov s užívaním plodu Pestreca a Černuchy .
    Ľudový názov Pestreca Kristova koruna si plne zaslúži a má svoje opodstatnenie.Už 2000 rokov je známy ako všeliek.
    Aj Egyptský čierny kmín – Černucha má svoj ľudový názov-zlato faraónov.
    Faraóni si ho cenili viac ako zlato až tak,že si ho dávali do hrobky na poslednú cestu. / Hrobka faraóna Tutanchamóna /

    Ďakujeme za spätné väzby našim klientom a teší nás, že sú spokojní zákazníci.
    Nové skúsenosti budú priebežne doplnené aj na webe.

    PESTREC & ČERNUCHA nerozlučná dvojica spoločnej histórie.

    ZDRAVÁ PEČEŇ = ŽIVOT BEZ LIEKOV
    Pečeň nebolí,preto jej poškodenie zachytíme príliš neskoro.

    Pečeň je vstupná brána nášho zdravia, alebo továreň nášho zdravia.
    Jej poškodením začína nezvratný proces priberania,alebo prílišného chudnutia,čo znamená choroby a nalomené zdravie.

    Na našich webových stránkach,

    www.zdravapecen.sk www.zdravejatra.cz www.pestrec.sk

    nájdete všetky potrebné informácie

    Ďalšie doplňujúce informácie môžete nájsť tu:

    /Kliknite na odkaz/
    https://www.zdravapecen.sk/blog/

    Prečítaním blogu nájdete odpovede na všetky otázky spojené s liečbou pečene.

    Ak chcete začať, vyberte si SET A pre začínajúcich klientov s ktorým začnete správne a aj finančne výhodne.

    https://www.zdravapecen.sk/produkt/set-a/

    Pred objednávkou je dobre vedieť :

    https://www.zdravapecen.sk/blog/2016/04/26/informacie-a-pred-objednavkou/

    V našej ponuke je Pestrec už pripravený na priame užitie. Cena za 270 g balenie je 9,-€.Pri rôznych akciách ktoré máme v podobe SETOV sa však viete dopracovať k podstatne nižšej sume.
    OBJEDNAJTE SI SETY v ktorých dostanete vždy naviac jedno balenie Pestreca alebo Černuchy.

    SET – A https://www.zdravapecen.sk/produkt/set-a/ – ideálne pre začínajúcich
    SET – B https://www.zdravapecen.sk/produkt/set-b/ – druhý mesiac
    SET – C https://www.zdravapecen.sk/produkt/set-c/ – zameraný na detox
    SET – D https://www.zdravapecen.sk/produkt/set-d/ – rodinné balenie pre dvoch
    Ak si chcete vytvoriť vlastnú objednávku,tak ju môžete urobiť priamo tu:
    /kliknite na odkaz/
    https://www.zdravapecen.sk/obchod/

    Žite život bez liekov ZDRAVÁ PEČEŇ / Dá sa to /

    Súčasné užívanie drveného plodu pestreca a černuchy už pomohlo tisícom zákazníkov.Môžete sa nimi stať aj vy.Nenechajte čakať vašu pečeň dlho.

    Zdravá pečeň vás znova vráti do hry!

    Šanca pre pečeň

    Comments (8)

      • Oskar
      • 5. septembra 2016 at 20:21

      Dobry den,mal by som zaujem a vas vyrobok kde by som mohol objednat vdaka za odpoved.

      Reply
      • Erika
      • 30. septembra 2016 at 13:24

      Dobry den,
      semiacka cierneho kminu sa maju konzumovat cele, alebo je lepsie ich pomliet? (napr na kovovom mlynceku)

      Reply
        • admin
        • 30. septembra 2016 at 16:36

        Černuchu 90% klientov užíva tak,ako ju posielame. Černuchu je možné aj pomlieť na kávovom mlynčeku.Niektorí klienti si ju melú,hlavne ak sú po operácii hrubého čreva. Pestrec však neupravujte.Obe byliny môžete užívať s detskou výživou,ak máte problém ich prehltnúť.Jedna lyžica pestreca s dvomi lyžicami výživy.

        Reply
      • Erika
      • 30. septembra 2016 at 16:42

      Dakujem za odpoved.

      Kdesi som citala, ze cierny kmin pred pouzitim je potrebne zohriat na panvici kym semiacka “nepuknu” inac je moznost ze si nim podrazdime, (popalime) zaludok. Mate s tym skusenost prosim?

      Reply
        • admin
        • 30. septembra 2016 at 16:53

        K takejto úprave nie je žiaden dôvod,neodporúčame takto upravovať Černuchu.

        Reply
      • Ela
      • 4. októbra 2016 at 14:22

      Prosim Vas,

      tiez mam starosti s pecenou po mononukleoze.13 rokov uzivam lieky ursofalk, od hepatologa.Teraz som si kupila olej pestrecu marianskeho, ale citam, ze lepsi je plod.Tak som kupila plod zrniecka pestrecu marianskeho.Teraz neviem, ci to treba mliet na mlynceku, alebo len zrnka zapijat vodou.Mozete mi poradit, lebo , ze mi pecen chyta aj steatozu.Ako teda uzivat plod zrniecka pestreca marianskeho?
      Odpiste mi prosim , dakujem.Ela

      Reply
        • admin
        • 4. októbra 2016 at 14:49

        Pošlite mi tel.číslo,v krátkom čase zavolám.

        Reply

    Leave a comment

    Required fields are marked *