Skip to content

Pestrec mariánsky – zdravie na dosah a život bez liekov

Prezývajú ho všeliek,alebo Kristova koruna.

Prečo?

Obsahuje flavonoidy a päť druhov týchto flavonoidov-ich zoskupenie, tvorí látku silymarín,ktorá je synteticky dosiahnutá podľa reťazca pestreca mariánskeho.

Flavonoidy majú úžasnú schopnosť regenerovať pečeň-podporovať tvorbu nových pečeňových buniek. Keď vieme,že pečeň je fabrika nášho zdravia,od nej závisí kvalita a čistota krvi a krv je palivom nášho života,tak je jasné,že pečeň je kľúčom nášmu zdraviu.

Na pečeň cez prírodu

unnamed (2)1500976719

ds00097_-ds00373_-ds00398_-ds00399_-ds00411_-ds00455_-ds00676_-ds00743_-ds00785_-ds00811_-ds00961_-ds01125_-ds01133_-my00349_im02250_r7_liverthu_jpg-e1468316362330Zázrak prírody pestrec mariánskycierny-kmin

Už 2000 rokov si ním ľudstvo pomáha.Kedysi nevedeli na čo pestrec slúži,ale vedeli,že im pomôže,tak ho jednoducho jedli. Pestrec pomohol pečeni a pečeň sa postarala o to,aby krv spĺňala všetky predpoklady k tomu,aby zdravie slúžilo,nie vládlo.

Dnes vieme načo je pestrec a ako nám môže pomôcť,ale máme nejasno v tom,či mu môžeme dôverovať,lebo či je dostatočne vhodný na naše zdravotné problémy.

Musíme vás uistiť,že vaše obavy sú zbytočné,lebo pestrec je ozaj zázrak a všeliek na každú chorobu.

Vždy keď sanitka privezie pacienta na urgentný príjem,jeho stav a dôvod nevoľnosti či kolabsu, sa zisťuje v krvi,čo je príčinou jeho zdravotných problémov.V krvi sa ukrýva kvalita vášho života a za kvalitou krvi je pečeň,ktorú viete regenerovať pomocou pestreca.

Je to jednoduché,len to treba robiť,čiže papkať pestrec.

Povedali ste si, veď toto sme už čítali a aj skúšali,ale výsledok sa nedostavil.

Viete prečo?

-u pestreca je dôležitá odroda s obsahom flavonoidov.

-nesmiete ho pomlieť,musí sa drviť. /viac informácií nájdete tu v blogu v článkoch pravidlá úžívania ./

-teplo nad 40 st.c poškodzuje flavonoidy,teda čajíky,mletý pestrec,spracovanie do tabletiek,olej či tinktúra,tieto flavonoidy neobsahujú,preto ich užívanie neprináša to,čo sa od pestreca očakáva.Keď chcete byť úspešní a zregenerovať filter uložený v pečeni-pečeňovú membránu,ktorá čistí krv,tak treba papkať pestrec pripravený drvením.

Pečeňová membrána-to je kľúč k vášmu zdraviu.Cez ňu pretečie za jednu minútu 1,4 litra krvi a za deň 2000 litrov krvi.Len malé poškodenie,ktoré nezistíte v čase poškodenia,lebo pečeň nebolí,vám časom spôsobí ťažkosti a zdravotné problémy.

-Pestrec pôvodom Ukrajina a Poľsko nie je vhodný pre priame užitie,preto je lacný a kúpite veľa za malú sumu.

-Látky z pestreca sa vám nepodarilo zabudovať do krvi.Už keď je poškodená pečeň,krvné a pečeňové testy nie sú v norme,treba sa súčasne zamerať aj na črevný trakt,cievy,odmastiť pečeň,čiže zbaviť ju tukov a toxínov.Bez očisti črevného traktu pomocou Egyptského kmínu-černuchy nebudete úspešní,lebo pestrec ktorý budete papkať skončí v kanalizácii,preto lebo sa látky cez steny čriev nezabudujú do krvi,bránia im v tom povlaky na stenách čriev,ktoré černucha hravo odstráni.

-Taktiež je dôležité nie len príprava,ale aj balenie pestreca.  Ponuky konkurencie v sáčkoch so zipsom nie sú vhodné z dôvodu vlhkosti,ktorá v plode pestreca je.Keď ho uzatvoríme v takomto obale,pestrec stuchne a stane sa nevhodný na priame užitie.My máme tento problém vyriešený a naše balenie je jedinečné a okrem nás, nikto tak pestrec nebalí.

Konkurencia ho jednoducho len na nasype do sáčku a prelepí,veď s názvom pestrec sa predá.

Z informácií od zákazníkov vieme,že konkurencia ho  melie,tak že už potom je vlastne jedno,ako ho balia.Informácie nám poskytujú hlavne klienti,ktorí  nakúpili na základe veľa za málo peňazí a keď náš pestrec porovnávali,tak zistili,aký je rozdiel v kvalite a ako vlastne drvený pestrec má vyzerať.

To sú len základné informácie o tom,prečo ste neboli úspešní pri liečbe pestrecom. Viac nájdete v   článku // nie je pestrec,ako pestrec//  tu v BLOGU.

Tu je link na článok: https://www.zdravapecen.sk/blog/2016/07/29/pestrec-mariansky-nie-pestrec-pestrec/

Náš systém pestrec a černucha 2:1, je zameraný na liečbu chorôb,za ktorými vždy hľadajte pečeň:

Pri týchto zdravotných problémoch je už pečeň poškodená.

Vaše zdravotné problémy začali:

Zlým trávením,vyprázdňovaním,ťažobou,únavou,stresom,priberaním, alebo ste začali rapídne chudnúť,či kožnými chorobami,ženskými problémami,nádorovými ochoreniami,padanie vlasov,lámanie nechtov,alergie a ďalšie ochorenia za ktorými hľadajte pečeň.Veľa mladých ľudí nemôžu splodiť dieťa,lebo za zlým stavom ženských orgánov je pečeň.

Keď ste nevenovali pozornosť týmto zo začiatku malicherným zdravotným problémom,ako je zlé trávenie,nepravidelné vyprázdňovanie,začínajúce kožné ochorenia,či ťažobou po jedle,únava a vyčerpanosť,tak onedlho sa prihlásia zdravotné problémy so žlčníkom,obličkami a pľúcami.Prečo? Všetky tieto filtre sú prepojené krvou.Krv a pečeň,to je kľúč k tomu,aby ste boli zase fit,ako kedysi.Áno,tak ako kedysi,ale úmerne veku.Je však rozdiel mať 50 rokov,vyzerať na 60 a cítiť sa na 70 rokov.Skúste to s nami a uvidíte,že nie sú to len frázy a lákavé marketingové ťahy.

Predstavíme vám náš systém prinavrátenia zdravia,zbavenia sa liekov,ktoré vám len systémovo skracujú život a dostaneme vás znova do dobrej kondícii.

Náš systém je jednoduchý,ale účelný a efektný:

Užíva sa pestrec mariánsky a Egyptský kmín-černucha počas dňa .Pestrec sa užíva niekedy medzi jedlami,teda nie s jedlom a černuchu môžete užívať tesne pred jedlom,alebo po jedle,či medzi polievkou a hlavným jedlom,ale i počas jedla.Snažte sa však medzi užitím pestreca a černuchy dodržať odstup minimálne 30 min a viac,neužívajte ich spolu.Keď slovo užívanie nahradíme papkať pestrec a černuchu,tak je to správny výraz papkať,lebo užívajú sa lieky a vy sa liečite potravinami,bez vedľajších účinkov. Nezáleží kedy si dávku pestreca dáte do úst, či o deviatej,alebo jedenástej hodine,je podstatné len to,aby sa ocitol vo vašom žalúdku a pokiaľ možno na prázdny žalúdok.Keď na dávku pestreca zabudnete,nič sa nedeje,keď vás to napadne,dáte si naraz dve dávky. Na lyžicu do úst a nežuť, neverte všetkým nezmyslom na internete,že žutie pestreca je práve to,čo by ste nemali pri vložení pestreca do úst opomenúť. 

Zdá sa Vám to čo publikujeme nemožné?

V našom podaní možno,ale keď vám to povie ten,čo má s nami už skúsenosti,tak tomu hádam už len uveríte.

Áno,je to jednoduché a účelné. Pestrec sa papká spolu s černuchou z niekoľkých dôvodov.

Černucha čistí črevný trakt,aby sa látky z pestreca  dostali do krvi a začali pôsobiť na regeneračný proces pečene.Pri zdravotných problémoch bývajú povlaky na stenách čriev, pestrec skončí v kanalizácii a vy môžete  len uvažovať nad tým,že nepomohol. Černucha je upratovačka nášho tela našich orgánov.Odbúrava toxické látky z tela,ktoré sa ukladajú a telo sa ich nedokáže zbaviť.Sú to všetky potravinové prísady,ktoré nás likvidujú. Takzvané E,vraj sú dobré a zlé.My tvrdíme,že zlé sú všetky,len tých /dobrých/ sa vie telo zbaviť a tie zlé sa ukladajú a poškodzujú naše orgány,ale hlavne si to vždy odskáče pečeň. Černucha je prezývaná zlato faraónov, je v tomto procese nenahraditeľná.

Čistí steny ciev,odbúrava glukózu a tuky priamo z krvi,je antibakteriálna a antiparazitná,jej prednosťou je to,že v procese delenia buniek,dokáže svojimi látkami likvidovať možné potenciálne rakovinové bunky s presnosťou až na 80%,čo si pochvaľujú hlavne onkologický pacienti.

Tak že čistiť a regenerovať náš najdôležitejší filter,filter zdravia.

Pestrec vás aj zasýti a odbúra tukové bunky z tela.Je silný antioxidant,silnejší než C,E. V tejto kombinácii pestrec a černucha, máte  pokrytú výživu a liečbu.Nič iné už nebudete potrebovať k tomu,aby ste boli fit a tešili sa zo života bez liekov.

Odložte si rôzne preparáty z reklamy na zdravie a vyskúšajte to,čo vám aj pomôže,nie len sľuby pri kúpe,ale aj výsledky a vaša spokojnosť nás zaujíma.Spätné väzby klientov sú pre nás dôležité.

V každom balíku posielame návod,ako najlepšie začať a využiť tieto dve bylinky tak,aby ste sa tešili z pevného zdravia.

Keď ste sa rozhodli vyskúšať náš systém,tak na skúšku by ste si mali objednať dve bal pestreca a jedno balenie černuchy. Systém je 2:1 pre tých,čo chcú odbúrať tuky a toxíny z pečene,znížiť cholesterol v krvi na normu.

Cez tento link sa dostanete do obchodu: https://www.zdravapecen.sk/obchod/

Pre tých čo trpia cukrovkou a onkologickými ochoreniami,je pomer 1:1 čiže na jedno balenie pestreca sa užíva-papká jedno balenie černuchy. Nebojte sa, pestrec a ani černucha nehryzie a nič jednoduchšie a účelné ste ešte v živote  pre svoje zdravie neurobil.

Tí čo nás už poznajú a doporučia nás,vám poradia začať / setom A /,je výhodný cenovo a je cca na päť týždňov.Skúšobný set 2:1 je na cca 18 dní.Už po týždni budete vedieť,že ste na dobrej ceste,lebo ako prvé ustúpi únava a problém s trávením,vyprázdňovaním,nafukovaním,ťažobou a eliminovať sa začne i stres.

SET A si môžete objednať aj priamo z tohto článku tu:  https://www.zdravapecen.sk/produkt/set-a/

Tu v BLOGU, kde sa nachádzate je 50 článkov,ktoré sú zamerané na to,ako žiť život bez liekov,ako si zabezpečiť zdravie,to najcennejšie čo máte.Nepodceňujte príznaky,za ktorými je pečeň.Čím dlhšie ich budete odkladať,tým dlhšie bude trvať jej obnova-regenerácia.Ozaj pečeň je filter,poznáte filter ktorý netreba čistiť?Kedysi pečeň stačilo čistiť na jar a jeseň.Dnes je to úloha každého dňa.Je to výdobytok súčasnej doby.Stačí sa pozrieť len na kvalitu potravín na regáloch obchodov.A to sa nebavme o chorobách,ako chrípka angína,ktoré systémovo poškodzujú pečeň.Pečeň ovplyvňuje aj funkčnosť čriev a náš imunitný systém.Nehľadajte riešenie s výrobkami s názvom pestrec mariánsky,spracovaný v hocijakej podobe vám nepomôže,len tak ako ho príroda poskytla a pripravený DRVENÍM,nie mletý.Aj černucha sa papká tak,ako ju príroda ponúka.Liečte sa prírodou a tak,ako to príroda ponúka, to čo nájdete na strome,kríku či lúke.Tam však tabletky a ani fľašky so zázračnými účinkami nerastú.

Myslite na to,že ani pri cirhóze vás pečeň nebude bolieť. Pečeň nebolí,preto jej poškodenie zachytíme príliš neskoro.
Príznaky sú však jasné: Únava,vyčerpanosť,nadváha či prílišná chudosť,ťažkosti s trávením a vylučovaní, bolesti kĺbov a svalov,ženské problémy,pocit plnosti,nadúvanie.

Doprajte svojej pečeni kompletný servis.

Kto by mal určite začať užívať pestrec a černuchu?

-unavení a vyťažení ľudia na takzvané dobitie batérie.

-ľudia pracujúci v zdravotne rizikovom prostredí

-keď máte stresovú prácu

-pracujete na smeny,hlavne nočná práca,vtedy regeneruje pečeň medzi 00,00 až 03,00 hod. a je systémovo tento regeneračný proces narúšaní.

-keď bývate často chorí:alergie,kožné ochorenia,ženské problémy,štítna žľaza,infekčné ochorenia,črevné problémy,cievne problémy,osteoporóza,zlá imunita,zlé krvné a pečeňové testy,upchatá pečeň tukmi,cysty na pečeni, maternice,vaječníkoch,nádorové ochorenia.

Za všetkými týmito zdravotnými problémami je pečeň a odstrániť sa dajú tak,že začneme s liečbou pečene,čiže začneme tam,kde problém začal.

Zdravá pečeň – ponúkame systém ,ako sa dopracovať k zdravej pečeni.Nič viac k tomu nepotrebujete. Jednoducho a účelne.

Preventívne užívanie pestreca a černuchy sa oplatí.Vyživujte a chráňte si pečeň,vyhnete sa takýmto zdravotným problémom.

 

 

 

Steatóza pečene

 

 

zdravá-pečeň-a-poškodená-pečeň-ilustrácia

Cirhóza pečene

P4

Zápal pečene

P3

Nadváha

1a4eaac4997f9738e0c2949a6ef248d7

Ženské problémy

endometrioza-clanok-3c3755c287-750x520

Problém s trávením

brucho-bolest-zaludok-clanokW

Kožné ochorenia

Ochorenia kože

Nádorové ochorenia

Hemeroidy

vysoký,alebo nízky tlak

Tlak

pokožka nebude tak

rýchlo starnúť

STARNUTIE

Udržíte si váhu

v každom veku

 

OBEZITA

V každom veku sa

budete tešiť zo života

 

Zdravý štýl

Zamierte na pečeň,

ona vám to vráti.

 

ZAMERANÉ NA PEČEŇ

Sú len dve cesty,tak 

ktorou…….

 

shutterstock_220878541

Pre registrujte sa k tejto

skupine lekárov.

NAJLEPŠÍ LEKÁR

 

Stačí vám len pestrec

a černucha-nič viac.

unnamed (2)

www.zdravapecen.sk    www.zdravejatra.cz     www.pestrec.sk

 

Ďalšie informácie nájdete aj v tomto článku
na WebNovinách, kliknite tu: https://www.webnoviny.sk/tag/pestrec-mariansky/

V našom E-shope zakúpite  drvený plod Pestreca a Černuchu, sú už pripravené na užitie. Dodávame zákazníkom výhradne tieto dary zeme určené na proces trávenia, detoxikáciu pečene, črevného traktu a regeneráciu pečeňovej membrány. Pestrec je  balený tak, aby neoxidoval . Po otvorení  balenia presypte obsah  drvy do pohára s viečkom alebo sklenenej dózy. Máme s  drvením skúsenosti a Pestrec dodávame pripravený v takej kvalite , aby splnil vaše očakávania.

Informácie o systéme prípravy Pestreca nepodávame,nakoľko tieto sú z našej web stránky kopírované a používané na konkurenčných stránkach. Je to hlavne na webe bylinkára,ktorý nám skopíroval stránku tak, že si ju zákazníci mýlia a systémovo nám vykráda web.Nepodávame ani informácie o našich dodavateľoch,či obchodných partneroch. Taktiež sa nemôžeme vyjadrovať k tovaru,ktorý nebol zakúpený v našom E-shope.

Upozornenie: Žiadam návštevníkov nášho Blogu,aby nekopírovali obsah Blogu, bez nášho vedomia a súhlasu,za účelom ďalšieho verejného publikovania.Všetky príspevky a texty či fotografie sú výlučne našim duševným vlastníctvom a sú chránené v zmysle autorského zákona číslo 618/203 Z.z.Zákona, autorskom práve a práve súvisiacom s autorským právom.

Tento článok má 0 komentov

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Back To Top