Skip to content

Pestrec mariansky DRVENÝ prečo ho užívať.

Tragédiou života je,že starneme príliš rýchlo a chápeme to príliš neskoro. /Benjamin Franklin/

Dôvod nájdete v tomto článku.

Hneď prvý: Pestrec je silný antioxidant-spomaľuje starnutie na bunkovej úrovni.

LEKÁRI VARUJÚ VEREJNOSŤ. PEČEŇ NEBOLÍ.

 

Pozrite si toto video nenechá vás na pochybách.

http://www.ta3.com/embed/20160521-720208E5-0C31-4F0C-8224-26A94D991069.html
 ZP štvorec

Pravidlá užívania: /klik na odkaz/

https://www.zdravapecen.sk/blog/2016/07/31/pestrec-mariansky-pravidla-uzivania/

Pestrec Mariánsky je plod strieborného bodliaka. Plod pestreca obsahuje flavonoidy,ktoré dokážu podporiť tvorbu nových pečeňových buniek a regenerovať ju. Sú akýmsi urýchľovačom tvorby nových buniek.Pri zlých pečeňových a krvných testoch zabezpečí Pestrec rýchlejšiu obnovu buniek na pečeňovej membráne,ktorá je v tomto procese veľmi dôležitá.Regeneruje bunky a chráni ich proti poškodeniu.  Pestrec je silný antioxidat čo znamená, že chráni bunky pred oxidáciou,čiže starnutím a poškodením.Dá sa to porovnať so železom,ktoré keď necháte na voľnom priestranstve, pôsobením poveternostných vplyvov bez náteru, tak zhrdzavie. Pestrec mariánsky pôsobí na bunky ako náter u železa.Denné poškodzovanie pečeňových buniek sama pečeň nestačí svojou regeneračnou činnosťou obnoviť.

Preto Pestrec pomôže pečeni tento proces urýchliť. Aby sme pestrecu pomohli riešiť regeneráciu buniek efektívne, pomôže mu pri tom Egyptský čierny kmín /Černucha/ ktorá dokáže zbaviť črevný trakt baktérií a parazitov,z krvi odbúra cholesterol a cukor. Má prednosti aj v tom,že z krvi dokáže odbúrať baktérie,ktoré vyvolávajú alergie a kožné ekzémy.

Pestrec mariánsky a Černucha – dokážu detoxikovať a regenerovať črevný trakt,pečeň,filter uložený v pečeni-pečeňová membránu a tým sa postarajú o kvalitu krvi-vášho paliva.

A zase sa vrátite do hry.

Vysoký obsah vitamínov,minerálov,antioxidantov a nenasýtených mastných kyselín, vás nasýti.
Liečite sa potravinou nie syntetickými látkami, ktoré sú pre vašu pečeň a celý organizmus pohromou.

 

Všeobecne o systéme zdravá pečeň.

Nachádzate sa na stránke www.zdravapecen.sk  a duálnej stránke  www.zdravejatra.cz    v BLOGU, kde môžete nájsť veľa informácií,ktoré vám pomôžu pochopiť systém liečby pečene,žlčníka,obličiek, odstrániť zlé krvné a pečeňové testy,ale hlavne postupy čo robiť,aby ste nemuseli nikdy užívať syntetické lieky.Staráme sa o vás,aby ste boli vždy fit,netrpeli únavou,nadváhou či stresom.Učíme našich klientov ako postupovať,aby sa užívania liekov zbavili.Systém je založený na očiste pečene,črevného traktu,ciev o čo sa postará Egyptský kmín -černucha a regeneráciu pečene, ktorú hravo zvládne pestrec. Pestrec obsahuje flavonoidy,ktoré podporujú tvorbu nových pečeňových buniek. Pokiaľ si kúpite tú správnu odrodu,váš zámer sa určite podarí zrealizovať. Pestrec treba užívať medzi jedlami, nabrať na lyžicu priamo do úst a zapiť vodou. Kmín sa môže užívať tesne pred jedlom,alebo po jedle,ale nie spolu s pestrecom. Odstup musí byť min.30 minut a viac. Pestrec musí byť v drvenom stave tak, ako ho posielame.Samotný pestrec užívať je nevýhodné,nakoľko nedokáže odbúrať nežiadúce látky z tela tak ako kmín-černucha a hlavne látky z neho sa cez črevný trak nezabudujú do krvi ,pokiaľ černucha črevný trakt nevyčistí.Užívanie samotného pestreca hlavne prvých päť týždňov je mrhanie financiami,nakoľko až 80% jeho obsahu skončí v toalete.Dokonalé využitie je s podporou černuchy. Užívanie oboch byliniek je jednoduché a bezpečné aj u detí od troch rokov. Veľa našich klientov má prevážne sedavú prácu,alebo pracujú na smeny a to hlavne nočné smeny.Pri takejto práci dochádza k poruchám pečene,čo sa prejaví ťažobou,nadúvanie,pocit plnosti,kŕčmi.Pokiaľ tieto stavy nebudete riešiť a budete odkladať problém,o tri roky môžete očakávať problém so žlčníkom,obličkami,problémy v črevnom trakte,steatóza pečene,vaše krvné a pečeňové testy budú už vysoko nad normou. Okrem toho môžete začať priberať,aj keď už dlhšie konzumujete menej a menej potravín.Nesmiete zabudnúť na to,že pečeň je filter,fabrika nášho zdravia,ale i zásobáreň výživných zložiek,teda akási špajza,kde sa ukladá nadhodnota výživy,aby tieto látky boli pripravené na dodanie do krvi,pokiaľ v krvi poklesnú.Keď je pečeň upchatá  tukmi a toxínmi,tieto zložky neuloží, končia v toalete a vy sa takzvane draho stravujete.
Informácie z našej web stránky sú kopírované a používané na iných stránkach,na ktorých sú ponúkané produkty,ktoré vám zaručene pomôžu.Keď zablúdite na takúto stránku a nedopátrate sa  k sídlu spoločnosti,obchodným podmienkam,majiteľa spoločnosti,ba dokonca na tejto stránke beží čas dokedy si môžete výhodne tovar zakúpiť,tak ste práve s najväčšou pravdepodobnosťou naleteli.V nepriesvitnom obale je ponúkaný tovar vysokej gramáži,za nízku cenu.To čo hľadáte je síce napísané na obale,ale pri užívaní zistíte,že to nefunguje a tak sa pýtate buď mailom,alebo telefonicky,ako by mal pestrec mariánsky fungovať.Prvom rade si treba uvedomiť,že informácie z našej stránky sa nedajú skombinovať a využiť s tovarom zakúpeným z iných stránok.Dôvodom sú odrody pestreca,ktoré neobsahujú flavonoidy,tak že sú určené len ako výživné plody a používajú sa hlavne pri výrobe granúl pre zvieratá. Pestrec mariánsky DRVENÝ /Ostropestrec mariánsky,Silybum mariánum /L/ Strieborný bodliak, ľud.Kristova koruna.
Keď si pozorne prečítate konkurenčné stránky,tak sa dozviete aj to,že na obale majú uvedený plod drvený a v popisoch  túto vetu:  Práve z tohoto dôvodu je mletý plod Pestreca, ktorý ponúkame balený v šikovných vreckách.Keby v skutočnosti pestrec drvili,tak by mletý nespomínali.Zrejme zabudli prepísať.Ďalej z popisu konkurencie: Drvinu v ústach dôkladne požujte a premiešajte so slinami (kvôli rýchlejšiemu stráveniu a distribúcii prospešných látok) a prehltnite.Prosíme vás na našom pestreci neaplikujte požutie,ale len vložiť do úst zapiť vodou a prehltnúť. Máme k tomu niekoľko dôvodov.
Drvený znamená príprava,systém,ako zachovať v pestreci flavonoidy,lebo teplo na 40 st.ich likviduje.Takéto teplo vzniká pri mletí. Pre obsah flavonoidov pestrec kupujete. Konkurencia bežne pestrec melie,ale na obale uvádza,že ho drví,lebo vie,že mletý nepredá,na koľko si dôkladne preštuduje našu stránku a vie,že kvalitou nám nemôže konkurovať,iba cenou.Bohužiaľ na to doplatí hlavne zákazník.Systém zdravá pečeň funguje tak,že sa užíva pestrec a Egyptský kmín v jeden deň súčastne v pomere 2:1. Dve balenia pestreca + jedno balenie kmínu. To je ideálna objednávka,keď chcete vyskúšať to čo publikujeme či je,alebo nie je pravda o účinkoch byliniek ktoré vám pošleme. Pokiaľ tento mini balíček užijete v priebehu 18 až 20 dní,vaše pochybnosti o účinkoch a systéme zdravá pečeň sa rozplynú. Tí čo nás poznajú si objednávajú SET A pre začínajúcich.Je finančne najvýhodnejší.Je na vás,kedy začnete.Treba si však uvedomiť,že veľké zdravotné problémy začínajú malými zdravotnými problémami,ktoré sme zanedbali.Obraz vašej tváre, očí,pokožky,nálady a pocitov,je obrazom vašej pečene.Teda tak ako vyzeráte a cítite sa,to je obraz toho,v akom stave a kondícii je vaša pečeň.Pečeň ovplyvňuje kvalitu a čistotu krvi a krv je palivom nášho života. Nezabudnite na to,že pečeň nebolí.Preto jej málo kto venuje pozornosť.Od 24 roku života starne a z roka na rok stráca na výkone vekom a stavom znečistenia od taxických látok. Pomôžte pečeni zbaviť sa tukov a toxínov,ona vám prinavráti vaše zdravie.

OBJEDNAJTE SI SETY v ktorých dostanete vždy naviac jedno balenie Pestreca alebo Černuchy.

SET A https://www.zdravapecen.sk/produkt/set-a/- ideálne pre začínajúcich

SET B https://www.zdravapecen.sk/produkt/set-b/ – druhý mesiac

SET C https://www.zdravapecen.sk/produkt/set-c/ – zameraný na detox

SET D https://www.zdravapecen.sk/produkt/set-d/ – rodinné balenie pre dvoch

Žite život bez liekov. ZDRAVÁ PEČEŇ / Dá sa to /

www.zdravapecen.sk www.zdravejatra.cz. www.pestrec.sk

My sme začali už dávno a vy ???

A HLAVNE BEZ VEDĽAJŠÍCH ÚČINKOV.

Myslite na to,že ani pri cirhóze vás pečeň nebude bolieť. Pečeň nebolí,preto jej poškodenie zachytíme príliš neskoro.
Príznaky sú však jasné: Únava,vyčerpanosť,nadváha či prílišná chudosť,ťažkosti s trávením a vylučovaní, bolesti kĺbov a svalov,ženské problémy,pocit plnosti,nadúvanie.

Doprajte svojej pečeni kompletný servis.

Zdravá pečeň – ponúkame systém ,ako sa dopracovať k zdravej pečeni.Nič viac k tomu nepotrebujete.

 

Ďalšie informácie nájdete aj v tomto článku
na WebNovinách, kliknite tu: https://www.webnoviny.sk/tag/pestrec-mariansky/

Upozornenie: Žiadam návštevníkov nášho Blogu,aby nekopírovali obsah Blogu, bez nášho vedomia a súhlasu,za účelom ďalšieho verejného publikovania.Všetky príspevky a texty či fotografie sú výlučne našim duševným vlastníctvom a sú chránené v zmysle autorského zákona číslo 618/203 Z.z.Zákona, autorskom práve a práve súvisiacom s autorským právom.

Tento článok má 0 komentov

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Back To Top