Skip to content

Pestrec mariánsky DRVENÝ + 10 rád ako najlepšie pestrec využiť pre zdravie pečene

Pestrec mariánsky – strieborný bodliak

 

Všeobecne o systéme zdravá pečeň.

Nachádzate sa na stránke www.zdravapecen.sk  a duálnej stránke  www.zdravejatra.cz    v BLOGU, kde môžete nájsť veľa informácií,ktoré vám pomôžu pochopiť systém liečby pečene,žlčníka,obličiek, odstrániť zlé krvné a pečeňové testy,ale hlavne postupy čo robiť,aby ste nemuseli nikdy užívať syntetické lieky.Staráme sa o vás,aby ste boli vždy fit,netrpeli únavou,nadváhou či stresom.Učíme našich klientov ako postupovať,aby sa užívania liekov zbavili.Systém je založený na očiste pečene,črevného traktu,ciev o čo sa postará Egyptský kmín -černucha a regeneráciu pečene, ktorú hravo zvládne pestrec. Pestrec obsahuje flavonoidy,ktoré podporujú tvorbu nových pečeňových buniek. Pokiaľ si kúpite tú správnu odrodu,váš zámer sa určite podarí zrealizovať. Pestrec treba užívať medzi jedlami, nabrať na lyžicu priamo do úst a zapiť vodou. Kmín sa môže užívať tesne pred jedlom,alebo po jedle,ale nie spolu s pestrecom. Odstup musí byť min.30 minut a viac. Pestrec musí byť v drvenom stave tak, ako ho posielame.Samotný pestrec užívať je nevýhodné,nakoľko nedokáže odbúrať nežiadúce látky z tela tak ako kmín-černucha a hlavne látky z neho sa cez črevný trak nezabudujú do krvi ,pokiaľ černucha črevný trakt nevyčistí.Užívanie samotného pestreca hlavne prvých päť týždňov je mrhanie financiami,nakoľko až 80% jeho obsahu skončí v toalete.Dokonalé využitie je s podporou černuchy. Užívanie oboch byliniek je jednoduché a bezpečné aj u detí od troch rokov. Veľa našich klientov má prevážne sedavú prácu,alebo pracujú na smeny a to hlavne nočné smeny.Pri takejto práci dochádza k poruchám pečene,čo sa prejaví ťažobou,nadúvanie,pocit plnosti,kŕčmi.Pokiaľ tieto stavy nebudete riešiť a budete odkladať problém,o tri roky môžete očakávať problém so žlčníkom,obličkami,problémy v črevnom trakte,steatóza pečene,vaše krvné a pečeňové testy budú už vysoko nad normou. Okrem toho môžete začať priberať,aj keď už dlhšie konzumujete menej a menej potravín.Nesmiete zabudnúť na to,že pečeň je filter,fabrika nášho zdravia,ale i zásobáreň výživných zložiek,teda akási špajza,kde sa ukladá nadhodnota výživy,aby tieto látky boli pripravené na dodanie do krvi,pokiaľ v krvi poklesnú.Keď je pečeň upchatá  tukmi a toxínmi,tieto zložky neuloží, končia v toalete a vy sa takzvane draho stravujete.
Informácie z našej web stránky sú kopírované a používané na iných stránkach,na ktorých sú ponúkané produkty,ktoré vám zaručene pomôžu.Keď zablúdite na takúto stránku a nedopátrate sa  k sídlu spoločnosti,obchodným podmienkam,majiteľa spoločnosti,ba dokonca na tejto stránke beží čas dokedy si môžete výhodne tovar zakúpiť,tak ste práve s najväčšou pravdepodobnosťou naleteli.V nepriesvitnom obale je ponúkaný tovar vysokej gramáži,za nízku cenu.To čo hľadáte je síce napísané na obale,ale pri užívaní zistíte,že to nefunguje a tak sa pýtate buď mailom,alebo telefonicky,ako by mal pestrec mariánsky fungovať.Prvom rade si treba uvedomiť,že informácie z našej stránky sa nedajú skombinovať a využiť s tovarom zakúpeným z iných stránok.Dôvodom sú odrody pestreca,ktoré neobsahujú flavonoidy,tak že sú určené len ako výživné plody a používajú sa hlavne pri výrobe granúl pre zvieratá. Pestrec mariánsky DRVENÝ /Ostropestrec mariánsky,Silybum mariánum /L/ Strieborný bodliak, ľud.Kristova koruna.
Keď si pozorne prečítate konkurenčné stránky,tak sa dozviete aj to,že na obale majú uvedený plod drvený a v popisoch  túto vetu:  Práve z tohoto dôvodu je mletý plod Pestreca, ktorý ponúkame balený v šikovných vreckách.Keby v skutočnosti pestrec drvili,tak by mletý nespomínali.Zrejme zabudli prepísať.Ďalej z popisu konkurencie: Drvinu v ústach dôkladne požujte a premiešajte so slinami (kvôli rýchlejšiemu stráveniu a distribúcii prospešných látok) a prehltnite.Prosíme vás na našom pestreci neaplikujte požutie,ale len vložiť do úst zapiť vodou a prehltnúť. Máme k tomu niekoľko dôvodov.
Drvený znamená príprava,systém,ako zachovať v pestreci flavonoidy,lebo teplo na 40 st.ich likviduje.Takéto teplo vzniká pri mletí. Pre obsah flavonoidov pestrec kupujete. Konkurencia bežne pestrec melie,ale na obale uvádza,že ho drví,lebo vie,že mletý nepredá,na koľko si dôkladne preštuduje našu stránku a vie,že kvalitou nám nemôže konkurovať,iba cenou.Bohužiaľ na to doplatí hlavne zákazník.Systém zdravá pečeň funguje tak,že sa užíva pestrec a Egyptský kmín v jeden deň súčastne v pomere 2:1. Dve balenia pestreca + jedno balenie kmínu. To je ideálna objednávka,keď chcete vyskúšať to čo publikujeme či je,alebo nie je pravda o účinkoch byliniek ktoré vám pošleme. Pokiaľ tento mini balíček užijete v priebehu 18 až 20 dní,vaše pochybnosti o účinkoch a systéme zdravá pečeň sa rozplynú. Tí čo nás poznajú si objednávajú SET A pre začínajúcich.Je finančne najvýhodnejší.Je na vás,kedy začnete.Treba si však uvedomiť,že veľké zdravotné problémy začínajú malými zdravotnými problémami,ktoré sme zanedbali.Obraz vašej tváre, očí,pokožky,nálady a pocitov,je obrazom vašej pečene.Teda tak ako vyzeráte a cítite sa,to je obraz toho,v akom stave a kondícii je vaša pečeň.Pečeň ovplyvňuje kvalitu a čistotu krvi a krv je palivom nášho života. Nezabudnite na to,že pečeň nebolí.Preto jej málo kto venuje pozornosť.Od 24 roku života starne a z roka na rok stráca na výkone vekom a stavom znečistenia od taxických látok. Pomôžte pečeni zbaviť sa tukov a toxínov,ona vám prinavráti vaše zdravie.

 

 

1.Pestrec mariánsky odroda strieborný bodliak

obsahuje flavonoidy, ktoré dokážu pomôcť pečeni pri jej regeneračnom cykle. Ak sa pečeň poškodí,zväčša nastanú problémy s trávením a vylučovaním, čo časom spôsobí nadváhu,alebo podvýživu.

2.Flavonoidy

Tvoria sa v šupke pestreca koncom septembra až do polovice októbra čo znamená,že v podmienkach nášho pásma nedozreje.Pri dozrievaní musí byť teplota min. 20 st.

PLOD PESTRECA pestrec z Poľska

Na obrázku v ľavo je pestrec dozretý a v pravo  v pohári  je nedozretý./pre mobilné aplikácie v pohári je nedozretý/  Pestrec zobrazený ako nedozretý neobsahuje flavonoidy /5 druhov týchto flavonoidov tvorí silymarín./.Pre túto látku ho kupujete!!!

Flavonoidy zo šupky pestreca sa vytratia ak s ním zle zaobchádzame.Teplo nad 40 st. ho poškodí.Preto z plodu pestreca sa zápar nepripravuje . Na čaj -zápar použite  listy byľ a koreň . Čaj nie je vhodný na liečbu pečene.

Mletím vzniká teplo, ktoré poškodzuje flavonoidy- silymarín,preto  sa nemôžu na prípravu používať rôzne typy mlynčekov a robotov,ktoré dosahujú vysoké otáčky,pri ktorých vzniká  teplo. Pre zlú prípravu nedosiahli s pestrecom užívatelia to,čo od pestreca očakávali.

Nie všetko s nadpisom na obale Pestrec mariánsky,je vhodné na priame užitie a regeneráciu pečene.

3. Aký je drvený pestrec

Ak ste si v minulosti pestrec zakúpili a nemali ste dostatočné informácie ako má drvený pestrec vyzerať,dávame vám návod,ako rozpoznať kvalitu od kvantity: Pestrec dopestovaný na Slovensku či v Poľsku vám na regeneráciu pečene nepomôže.Neobsahuje silymarín,o tom sa už veľa našich zákazníkov presvedčilo.Je pochopiteľné,že vidina veľkého množstva za nízku cenu je lákavá,ale efekt neprinesie.

Z našich skúseností vieme,že väčšinou každý predajca pestrec melie,ale uvádza,že ho drví. Mletý pestrec je rozpoznateľný ľahko,všetky časti pomletého pestreca sú rovnaké tvarovo a aj veľkostne.

DRVENÝ  pestrec  je na rôzne veľkosti a tvar. To je dôležité,lebo drvením sa zachová v plode pestreca silymarín,pre ktorý si zákazník pestrec kupuje.

4. Kvalita drveného pestreca

Pohľadom zistíte,či je drvený na rôzne veľkosti,alebo mletý na rovnaké veľkosti a podstatná je aj farba po drveného pestreca. Nedozretý pestrec  je bledý a v obsahu balenia nenájdete výrazne tmavé časti,ktoré sú zo šupky pestreca. Pritom  v šupke pestreca sú ukryté flavonoidy a ak ste kúpili dozretý pestrec,tak v balení musí byť veľa tmavohnedých až čiernych ne pravidelných častí,ktoré výrazne vynikajú.

5. Prečo olej z pestreca nepomôže

Z pestreca sa pripravuje lisovaním za studena olej.Šupka pestreca je veľmi tvrdá a jej obsah sa do oleja nedostane.Tak že falavonoidy sa do oleja nedostanú ,čo znamená,že vašej pečeni nepomôžu.Olej je však veľmi dobrý pre obsah nenasýtených mastných kyselín,ktoré napomáhajú pri vstrebávaní niektorých druhov vitamínov a minerálov.Ak už máte olej z pestreca,využite ho na prípravu šalátov.

6. Dôležité rady

S našim pestrecom už zákazníci majú skúsenosti a ohlasy sú pozitívne o čom svedčia komentáre a otázky v BLOGU. Tu chceme poukázať na to,že máme skúsenosti s tým čomu sa venujeme a to sú zdravotné problémy  pečene. Hore v pravo na lište si môžete kliknúť na BLOG,kde sa dozviete veľa o problematike s názvom liečba pečene pestrecom. 

Môžete sa k týmto informáciám dostať aj tu:

Kliknite na odkaz https://www.zdravapecen.sk/blog/

Vaše informácie však nestačia na to,aby ste úspešne začali.Všetko závisí od toho,akú máte štartovaciu dráhu pred začiatkom užívania pestreca. To znamená, v akom stave sa pečeň nachádza,či a v akej miere je  upchatá  tukmi a toxínmi. Taktiež záleží na jej veku,pečeň od 24 rokov života starne a tým aj stráca na svojom výkone.Ak máte 50 rokov,vaša pečeň už 25 rokov starne a jej regeneračný proces je pomalší,ako u užívateľa ktorý má 25 rokov.

Podstatný je aj stav črevného traktu,nakoľko pri zlej funkčnosti pečene,bývajú povlaky na stenách čriev,čo spôsobuje nízku priechodnosť stien a tým aj nízku vstrebateľnosť látok do krvi. 

Vtedy sa črevá chovajú ako potrubie a látky z pestreca sa z tela vylúčia bez efektu, ktorý očakávate.

7.Systém Zdravá pečeň

Aby všetko čo ste sa dozvedeli o pestreci malo aj nijaký význam pre vás,treba postupovať nasledovne:

Ak sa chcete dopracovať k zdravej pečeni,musíte začať trávením,vylučovaním, odmastiť  pečen,a hlavne regenerovať pečeň. V pečeni je uložený filter-pečeňová membrána,ktorá čistí krv od nežiadúcich látok.Tento filter treba akoby vybudovať nanovo.

Na to je určený pestrec,ktorý podporuje tvorbu pečeňových buniek.

Náš systém je postavený na užívaní Egyptského čierneho kmínu – Černucha ,ktorý je ako predvoj pre optimálne využitie pestreca.

Prečo? Čistí steny čriev od povlakov,čo zabezpečí lepšiu vstrebateľnosť látok z pestreca do krvi.Ak sa látky cez steny čriev do krvi nedostanú,nemôžu v nočných hodinách od 00,00 do o3,00 podporiť regeneračný proces pečene,kedy regeneračný proces pečene prebieha.Cez deň si len fixujete hladinu flavonoidov do krvi,aby v týchto nočných hodinách pracovali.

Preto je dôležité v prvej fáze užívať väčšie dávky,lebo priechodnosť stien čriev je nízka.

Preto informujeme našich zákazníkov a na našej web stránke máme túto informáciu:

Ak užívate Pestrec mariánsky a Egyptský čierny kmín súčasne, čas detoxikácie a regenerácie sa skráti asi o polovicu. Je to z dôvodu skvelých detoxikačných účinkov Egyptského čierneho kmínu.

Egyptský čierny kmín -Černuha zbavuje črevá parazitov,v krvi zráža cukor a tuky,likviduje baktérie,čistí steny ciev od usadenín,čím aj znižuje krvný tlak.Jej prednosťou je to,že v procese delenia buniek dokáže rozpoznať možné  rakovinové bunky s presnosťou až na 80% ich úspešne dokáže likvidovať .Využíva sa taktiež pri liečbe nádorových ochorení.

Ak sa chcete dopracovať k zdravej pečeni,užívajte  pestrec a černuchu súčasne,to je cesta istoty,že sa vám to podarí. V takom prípade sa obe bylinky užívajú s odstupom 20 až 30 min najskôr. Ak užijete prvý pestrec,tak černuchu môžete užiť najskôr o 20 minút.

8.Ako najlepšie začať?

Aby sa zákazník  dopracoval k zdravej pečeni, je dobre začať setom pre začiatočníkov a to setom A.

V sete zákazník platí 3 x 270 g balenie pestreca a 2 x 270 g balenie černuchy + 2 x 270 g balenie pestreca dostane grátis. Tieto grátis balenia sú na intenzívnejšie užívanie,kým sa steny čriev nevyčistia. Objednávku si môžete urobiť aj priamo z tohto článku:

Set A  https://www.zdravapecen.sk/produkt/set-a/  pre začínajúcich

S týmto setom A už dosiahnete dosť značné zlepšenie trávenia a vylučovania,zbavíte sa pocitu ťažoby,únavy a zistíte,že náš systém funguje.

Ak si však myslíte,že set A nie je pre vás vhodný,môžete si objednať set B,C,D , všetky sú zvýhodnené.

Set B  https://www.zdravapecen.sk/produkt/set-b/  na druhý mesiac

Set C  https://www.zdravapecen.sk/produkt/set-c/   detoxikačný set

Set D  https://www.zdravapecen.sk/produkt/set-d/   rodinný set

Ak si chcete sami na formovať objednávku a tým pádom aj rôzny počet balení pestreca a černuchy,tak to urobte priamo v obchode,kde si + pridáte počet balení a – uberiete počet balení ak na dané znamienko kliknete. Tak si môžete objednať jedno balenie pestreca alebo černuchy samostatne. Dá sa to priamo tu v obchode: https://www.zdravapecen.sk/obchod/

9. Pre tých menej zručnejších s PC

Väčšina našich klientov je vo veku po 50 ke a zručnosť s PC je hlavne závislá od regiónu a možnosti pripojenia na internet,teda  objednávku cez formulár si nevedia vyplniť.

Môžete si objednať tovar aj telefonicky na týchto tel. číslach: 0907 799 065  a  0905 702 390 

alebo mailom na kurtis@kurtis.sk  kde treba uviesť  meno a priezvisko,ulicu,číslo domu,smerovacie číslo,mesto,telefón- mobilný a uviesť, či  chcete poslať tovar  Slovenskou poštou,alebo GLS doručenie kurierom. Poštovné od troch balení pestreca,alebo dvoch balení černuchy neplatíte. Ak si objednáte jedno balenie,poštovné je rovnaké / 3,20,-€ / s doručením  Slovenskou poštou ,alebo kurieromGLS.

Tovar vám bude doručený po objednávke v nasledujúci pracovný deň.ak si objednávku vystavíte do 13,00 pre dodanie GLS kurierom, alebo do 16,00 objednávku Slovenskou poštou.

10. Krok k zdravej pečeni

Pestrec a černucha sú dary prírody,ktoré vašu pečeň dostanú do dobrej kondícii. Jej funkčnosť však vždy bude záležať od toho,ako často ju budete čistiť od nežiadúcich látok.Skúsenosti ktoré tu čítate sú už známe veľa rokov,ale ľudstvo sa odklonilo od prírody a silu prírody podcenilo,ubralo sa smerom syntetických preparátov,rôznych tabletiek vyrobených podľa reťazca plodu pestreca. Skoro každý náš klient prešiel touto cestou  užívania tabletiek a robili to tak niekoľko rokov.Na naše otázky prečo dlhodobo užívali lieky na tlak,cholesterol,funkčnosť pečene, nám nevedeli odpovedať.Ak užívame lieky systémovo viac ako šesť mesiacov,pre pečeň sa stávajú návykové a pečeň bez nich nevie pracovať.

Pritom majte na pamäti,že syntetické látky v každej podobe, sú pre náš organizmus nepriateľ číslo jeden.

Náš systém je založený na prírodnej báze,liečite sa zdravou potravou bez vedľajších účinkov!

Ak sa pri kúpe budete riadiť našimi pokynmi,budete milo prekvapení ,ako príroda pomôže vašej pečeni.

Treba si však uvedomiť jednu podstatnú skutočnosť. Pestrec pôvodom zo Slovenska či Poľska / táto odroda/ sa predáva 1kg za 2,50,-€. Ak si zákazník zadováži takýto pestrec,nemôže od neho očakávať ,že mu zregeneruje pečeň. Neobsahuje flavonoidy -silymarín,to je látka ktorá dokáže podporiť regeneračný proces pečene.Reagujeme takto na otázky nových klientov,prečo je v ponuke pestrec aj za podstatne nižšie ceny. Takýto pestrec je  určený na kŕmne účely hlavne pre kone a ako doplnok výživy do granúl pre zvieratá.Tiež sa z neho vyrába lisovaním za studena olej.Pečeň vám však nevylieči. Pestrec  z Ukrajiny nedovážame,je tam kontaminovaná pôda od jadrovej katastrofy Černobyľ. Pestrec má pôvod v stredomorí, tam sú vhodné podmienky na pestovanie pestreca a černuchy. My dovážame vždy pestrec z tej krajiny,odkiaľ černuchu z dôvodu vyťaženosti kontajnera.

Z dôvodu kopírovania našej web stránky hlavne bylinkárom,iné informácie o našich dodávateľoch, či obchodných partneroch,alebo príprave pestreca nepodávame.Ak zákazník chce zistiť,aký je rozdiel medzi mletým a drveným pestrecom,alebo dozretým a nedozretým pestrecom,vyskúšajte si objednať od nás obe bylinky. V takom prípade si objednajte na skúšku 2x pestrec a 1x černuch,/ v takom pomere sa užívajú/užívajte podľa pokynov ktoré dostanete v balíku a po krátkom čase užívania zbadáte rozdiel systému zdravá pečeň  a kvality oboch bylín pre vaše zdravie.Veľa informácií ako začať, posielame zákazníkom aj do mailu,preto sa snažte uviesť správne mailovú adresu a tel.číslo.

Je na zákazníkovi,aby posúdil a vybral si. Zákazník je ten,ktorý bude užívať to čo si objedná.My informujeme,ako sa dopracovať k zdravej pečeni a života bez liekov ,ak sa rozhodnete pre náš systém,s našimi bylinkami.

Ak sa vyvarujete chýb pri kúpe pestreca a jeho užívaní,čaká vás podstatné zlepšenie zdravotného stavu už v prvom mesiaci.Únava,vyčerpanosť,stres , zlepšenie trávenia,zápcha a hlavne nepravidelná stolica budú minulosťou,váš život naberie novú kvalitu.

Tieto informácie sa týkajú všetkých čitateľov tohoto článku.Pečeň je filter a filtre treba čistiť.

Je to fabrika nášho zdravia,majte to na pamäti.

Ak si náš systém zdravá pečeň osvojíte a nebudete si ho upravovať,vaša spokojnosť nás bude tešiť.Veľa našich klientov sa však už popálila a objednali si pestrec za výhodnú cenu,ale efektu sa nedočkali,nakoľko nie každá odroda je určená na priame užitie.Strieborný bodliak jeho plod v drvenom stave, dokáže podporiť regeneračný proces pečene.

Na to, aby váš organizmus fungoval ako švajčiarske hodinky, nič iné nepotrebujete.Ak ste si už pred objednávkou zakúpili rôzne prípravky,odložte ich do skrine a uvidíte,že stačí pestrec a černucha na to,aby vaše orgány začali pracovať a plniť si svoje poslanie.Nie je dobré náš systém kombinovať inými doplnkami výživy.

Celý postup obnovy pečene,obličiek a pľúc nájdete tu: https://www.facebook.com/zdravapecen.sk/posts/320175274809635

Informácie v tomto článku z roku 2014,pomohli už veľa našim klientom.

Pečeň je vstupná brána nášho zdravia nebolí,preto jej poškodenie zachytíme príliš neskoro.
Želáme Vám, aby sa váš zámer zlepšiť funkčnosť pečene vydaril. Dodržujte prosím naše pokyny a žite život bez liekov.
Tak ako starneme, tak starnú aj naše orgány a preto sa musíme  starať o pečeň častejšie, lebo pečeň je kľúčom k nášmu zdraviu.
Ďalšie informácie nájdete aj v tomto článku
na WebNovinách, kliknite tu: https://www.webnoviny.sk/tag/pestrec-mariansky/

Ďalšie informácie nájdete na našich stránkach:

www.zdravapecen.sk  www.zdravejatra.cz    www.pestrec.sk                                     

                Zdravá peceň  = život bez liekov 

                      Pečeň je  vstupná  brána  k vášmu zdraviu     

               viac info. na www.zdravapecen.sk    v obsahu   BLOGU 

 

Upozornenie: Žiadam návštevníkov nášho Blogu,aby nekopírovali obsah Blogu, bez nášho vedomia a súhlasu, za účelom ďalšieho verejného publikovania.Všetky príspevky a texty či fotografie sú výlučne našim duševným vlastníctvom a sú chránené v zmysle autorského zákona číslo 618/203 Z.z.Zákona, autorskom práve a práve súvisiacom s autorským právom.

Tento článok má 0 komentov

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Back To Top