Skip to content

Najčastejšie otázky klientov

Na úvod : Kontakty uvedené na našej web stránke sú priamo na majiteľov E-shopu. Odbornosť štúdium zdravie a výživa PF v Nitre. Neskrývame sa za s.r.o a ani za občianske združenie. Náš mail  a tel.kontakty sú zároveň aj osobnými kontaktmi. Poradenstvo môžu klienti absolvovať aj priamo v sídle E-shopu v Nitre. Bezplatné konzultácie robia výhradne sami majitelia. To čo sa dá dosiahnuť pomocou Pestreca a Černuchy,o tom sa môžete presvedčiť na vlastné oči. Sme dlhoroční užívatelia týchto darov zeme. Ak sa nám nemôžete dovolať z dôvodu obsadenej linky,alebo z iných dôvodov nedvíhame, vždy voláme zákazníkom naspäť. Zákazníci od nás dostanú kompletné informácie ohľadom užívania a pôsobenia bylín v príbalových letákoch a do mailu.

Spokojnosť zákazníka je našou prioritou.

 

Všeobecne o systéme zdravá pečeň.

Nachádzate sa na stránke www.zdravapecen.sk  a duálnej stránke  www.zdravejatra.cz    v BLOGU, kde môžete nájsť veľa informácií,ktoré vám pomôžu pochopiť systém liečby pečene,žlčníka,obličiek, odstrániť zlé krvné a pečeňové testy,ale hlavne postupy čo robiť,aby ste nemuseli nikdy užívať syntetické lieky.Staráme sa o vás,aby ste boli vždy fit,netrpeli únavou,nadváhou či stresom.Učíme našich klientov ako postupovať,aby sa užívania liekov zbavili.Systém je založený na očiste pečene,črevného traktu,ciev o čo sa postará Egyptský kmín -černucha a regeneráciu pečene, ktorú hravo zvládne pestrec. Pestrec obsahuje flavonoidy,ktoré podporujú tvorbu nových pečeňových buniek. Pokiaľ si kúpite tú správnu odrodu,váš zámer sa určite podarí zrealizovať. Pestrec treba užívať medzi jedlami, nabrať na lyžicu priamo do úst a zapiť vodou. Kmín sa môže užívať tesne pred jedlom,alebo po jedle,ale nie spolu s pestrecom. Odstup musí byť min.30 minut a viac. Pestrec musí byť v drvenom stave tak, ako ho posielame.Samotný pestrec užívať je nevýhodné,nakoľko nedokáže odbúrať nežiadúce látky z tela tak ako kmín-černucha a hlavne látky z neho sa cez črevný trak nezabudujú do krvi ,pokiaľ černucha črevný trakt nevyčistí.Užívanie samotného pestreca hlavne prvých päť týždňov je mrhanie financiami,nakoľko až 80% jeho obsahu skončí v toalete.Dokonalé využitie je s podporou černuchy. Užívanie oboch byliniek je jednoduché a bezpečné aj u detí od troch rokov. Veľa našich klientov má prevážne sedavú prácu,alebo pracujú na smeny a to hlavne nočné smeny.Pri takejto práci dochádza k poruchám pečene,čo sa prejaví ťažobou,nadúvanie,pocit plnosti,kŕčmi.Pokiaľ tieto stavy nebudete riešiť a budete odkladať problém,o tri roky môžete očakávať problém so žlčníkom,obličkami,problémy v črevnom trakte,steatóza pečene,vaše krvné a pečeňové testy budú už vysoko nad normou. Okrem toho môžete začať priberať,aj keď už dlhšie konzumujete menej a menej potravín.Nesmiete zabudnúť na to,že pečeň je filter,fabrika nášho zdravia,ale i zásobáreň výživných zložiek,teda akási špajza,kde sa ukladá nadhodnota výživy,aby tieto látky boli pripravené na dodanie do krvi,pokiaľ v krvi poklesnú.Keď je pečeň upchatá  tukmi a toxínmi,tieto zložky neuloží, končia v toalete a vy sa takzvane draho stravujete.
Informácie z našej web stránky sú kopírované a používané na iných stránkach,na ktorých sú ponúkané produkty,ktoré vám zaručene pomôžu.Keď zablúdite na takúto stránku a nedopátrate sa  k sídlu spoločnosti,obchodným podmienkam,majiteľa spoločnosti,ba dokonca na tejto stránke beží čas dokedy si môžete výhodne tovar zakúpiť,tak ste práve s najväčšou pravdepodobnosťou naleteli.V nepriesvitnom obale je ponúkaný tovar vysokej gramáži,za nízku cenu.To čo hľadáte je síce napísané na obale,ale pri užívaní zistíte,že to nefunguje a tak sa pýtate buď mailom,alebo telefonicky,ako by mal pestrec mariánsky fungovať.Prvom rade si treba uvedomiť,že informácie z našej stránky sa nedajú skombinovať a využiť s tovarom zakúpeným z iných stránok.Dôvodom sú odrody pestreca,ktoré neobsahujú flavonoidy,tak že sú určené len ako výživné plody a používajú sa hlavne pri výrobe granúl pre zvieratá. Pestrec mariánsky DRVENÝ /Ostropestrec mariánsky,Silybum mariánum /L/ Strieborný bodliak, ľud.Kristova koruna.
Keď si pozorne prečítate konkurenčné stránky,tak sa dozviete aj to,že na obale majú uvedený plod drvený a v popisoch  túto vetu:  Práve z tohoto dôvodu je mletý plod Pestreca, ktorý ponúkame balený v šikovných vreckách.Keby v skutočnosti pestrec drvili,tak by mletý nespomínali.Zrejme zabudli prepísať.Ďalej z popisu konkurencie: Drvinu v ústach dôkladne požujte a premiešajte so slinami (kvôli rýchlejšiemu stráveniu a distribúcii prospešných látok) a prehltnite.Prosíme vás na našom pestreci neaplikujte požutie,ale len vložiť do úst zapiť vodou a prehltnúť. Máme k tomu niekoľko dôvodov.
Drvený znamená príprava,systém,ako zachovať v pestreci flavonoidy,lebo teplo na 40 st.ich likviduje.Takéto teplo vzniká pri mletí. Pre obsah flavonoidov pestrec kupujete. Konkurencia bežne pestrec melie,ale na obale uvádza,že ho drví,lebo vie,že mletý nepredá,na koľko si dôkladne preštuduje našu stránku a vie,že kvalitou nám nemôže konkurovať,iba cenou.Bohužiaľ na to doplatí hlavne zákazník.Systém zdravá pečeň funguje tak,že sa užíva pestrec a Egyptský kmín v jeden deň súčastne v pomere 2:1. Dve balenia pestreca + jedno balenie kmínu. To je ideálna objednávka,keď chcete vyskúšať to čo publikujeme či je,alebo nie je pravda o účinkoch byliniek ktoré vám pošleme. Pokiaľ tento mini balíček užijete v priebehu 18 až 20 dní,vaše pochybnosti o účinkoch a systéme zdravá pečeň sa rozplynú. Tí čo nás poznajú si objednávajú SET A pre začínajúcich.Je finančne najvýhodnejší.Je na vás,kedy začnete.Treba si však uvedomiť,že veľké zdravotné problémy začínajú malými zdravotnými problémami,ktoré sme zanedbali.Obraz vašej tváre, očí,pokožky,nálady a pocitov,je obrazom vašej pečene.Teda tak ako vyzeráte a cítite sa,to je obraz toho,v akom stave a kondícii je vaša pečeň.Pečeň ovplyvňuje kvalitu a čistotu krvi a krv je palivom nášho života. Nezabudnite na to,že pečeň nebolí.Preto jej málo kto venuje pozornosť.Od 24 roku života starne a z roka na rok stráca na výkone vekom a stavom znečistenia od taxických látok. Pomôžte pečeni zbaviť sa tukov a toxínov,ona vám prinavráti vaše zdravie.
Pravidlá užívania: /klik na odkaz/
https://www.zdravapecen.sk/blog/2016/07/31/pestrec-mariansky-pravidla-uzivania/

 

Skôr ako začneme s otázkami,treba vysvetliť aké poslanie plod Pestreca má:

-obsah flavonoidov a ich zoskupenie /silymarín/ dokážu prestavať pečeň tým,že podporujú tvorbu nových pečeňových buniek. Jedná sa hlavne o pečeňovú membránu uloženú v pečeni,ktorá čistí krv a zbavuje ju nežiadúcich látok,ktoré sa prejavia pri krvných a pečeňových testoch ako zvýšené hodnoty.

Funkčnosť Pestreca je zaručená,  pokiaľ však nie je dopestovaný na našom území,alebo Poľsko či Ukrajina. V prípade Ukrajiny pozor na kontamináciu pôdy,z dôvodu Černobyľ.  

Vhodné podmienky sú Španielsko,Grácko,Bulharsko,Egypt,Portugalsko,Sýria,India. Pestrec má svoj komoditný kurz a cena Pestreca je odvodená od tejto ceny. Ponuky lacného Pestreca môžu byť u takého,ktorý je dopestovaný v našom zemepisnom pásme.Bohužiaľ obsah látky silymarín je tak nízky,že sa používa len na lisovanie za studena. Látka silymarín -zoskupenie flavonoidov je však ukrytá v šupke plodu Pestreca,tvorí sa pri dozrievaní koncom septembra až v polovici októbra,kedy prebieha aj jeho zber preberaním zrelých makovičiek. Pri dozrievaní musí byť teplota min 25 st. V našich podmienkach nereálne.

Postup je nasledovný: 
https://www.zdravapecen.sk/ako-pestrec-pomaha-pri-regeneracii-pecene/

 

-užívaním plodu Pestreca začne proces detoxikácie-odmastenia pečene od uložených tukov. Ak súčasne užívame Egyptský čierny kmín-Černuchu, proces sa časovo skráti asi o polovicu,nakoľko detoxikácia prebehne ďaleko rýchlejšie.Dôvodom sú jeho schopnosti antibakteriálne, antiparazitné. O tom ako môže pomôcť sa dočítate tu:

/Kliknite na odkaz/

https://www.zdravapecen.sk/ucinky-cierneho-kminu/

Jeho veľkou devízou je schopnosť eliminovať možné rakovinové bunky až na 80% úspešne.Ocenili to už naši onkologický klienti.

Ak chceme byť úspešný,musíme hľadať a odstraňovať príčiny poškodenia pečene,nie riešiť a stabilizovať dopady poškodenia.

Pečeň sa poškodila z pravidla už vtedy,keď sme začali mierne priberať.Poškodenie pečeňovej membrány –filtra uloženého v pečeni začne proces ukladania tukov do pečeni.Tuky zaberajú miesto v pečeni výživným látka,ktoré má pečeň skladovať a dodávať v čase nedostatku do krvi. Ak je v pečeni tuk miesto výživných látok,v krvi vzniká pod hodnota týchto látok a tým sa negatívne mení štruktúra krvi- nášho paliva.Krv vyživuje všetky bunky v tele a touto cestou transportuje aj látky ktoré sú v krvi nežiadúce. Tieto nežiadúce látky nám poškodzujú mäkké tkanivá a vyvolávajú rôzne takzvané civilizačné ochorenia. Takzvané toxsíny na seba viažu tukové bunky a ukladajú sa v tele. Ak zlyháva pečeň následne začnú  poruchy obličiek a v ďalšom rade pľúca. Dôvodom je prepojenie týchto filtrov. Veľmi ťažko sa dá odhaliť prvé poškodenie pečene,lebo pečeň nebolí. Zistíme to ale veľmi ľahko.

Únava,stres,dýchavičnosť,problémy pri menštruácii,migrény,kožné ochorenia,bolesti pohybového ústrojenstva. Naše palivo života krv nedostatočne vyživuje bunky. Väčšinou sa pečeňou začneme zaoberať až pri týchto problémoch. Ale ako? Riešime príčiny,alebo dopady.Riešime napríklad kožné choroby tak,že postihnuté miesta natierame rôznymi prípravkami? Zle. To je len dopad poškodenia filtra. Obraz kože je obraz našej pečene.

Tak poďme riešiť príčiny.

Na úvod treba poznamenať,za všetkým hľadaj pečeň. Samozrejme okrem mechanických poškodení. Pečeň je vstupná brána nášho zdravia nebolí,preto jej poškodenie zachytíme neskoro.

Preto treba to čo chcete robiť teraz, keď je už pečeň poškodená,robiť preventívne aby k poškodeniu nedošlo. 

Pečeň má úžasnú regeneračnú schopnosť a jej obnova je rýchla v porovnaní s časom ,za ktorý sa systémovo poškodzovala.Každý klient má inú štartovaciu dráhu obnovy pečene,záleží od rozsahu poškodenia.

Pestrec mariánsky je skvelý budovateľ pri výstavbe vašej pečene.Nie sú to však antibiotiká,preto prvé pozitívne skúsenosti sa prejavia ca za 10 dní,pokiaľ dodržíte spôsob užívania a dávkovanie.Po mesiaci  užívania už budete mať jasno v tom,že ste na správnej adrese s Pestrecom mariánskym.

 

Ako pestrec postupuje pri regeneračnom procese:
https://www.zdravapecen.sk/blog/2014/11/18/co-mozeme-dosiahnut-uzivanim-pestreca-marianskeho/

 

Najčastejšie otázky a odpovede klientov:

 

Užíval som pestrec rok a výsledok žiaden,alebo len mierne zlepšenie.

Pri konzultácii s klientom bolo jasné,že Pestrec zle užíval. Robil si zápar. Plod Pestreca nesmie dôjsť do styku s teplom nad 40 st. Takéto teplo vzniká aj pri mletí na kávovom mlynčeku. Je dobre si preštudovať tento príspevok BLOGU:

 

Mám problém pri menštrácii ,silné krvácanie,migrény až také,že si musím zobrať neplatené voľno,alebo dovolenku.Pomôže mi pestrec?

Endometrióza poškodenie sliznice maternice je druhoradé. Tieto stavy sú zapríčinené poškodenou pečeňou. Detoxikácia a regenerácia pečene je kľúč k odstráneniu týchto problémov.

Užíval som pestrecový olej,je na pečeň dobrý?

Pestrecový olej je dobrý na prípravu šalátov,pre obsah nenasýtených mastných kyselín,ktoré sú dôležité pri vstrebávaní niektorých vitamínov a minerálov. Bez týchto nenasýtených mastných kyselín vzniká pod hodnota týchto látok v krvi.Nenasýtené mastné kyseliny rastlinné sú viac krát účinné pre náš organizmus ako živočíšne. Pri oleji však treba povedať to,že na regeneráciu pečene nie je vhodný.Dôvodom je absentácia látky silimarín,ktorá je uložená v šupke plodu Pestreca.Olej sa lisuje za studena a šupka je tvrdá,tak že látky potrebné na tvorbu nových pečeňových buniek,zostávajú v nej. To iste platí aj u tinktúry.

Mám  hemoroidy,je na to dobrý pestrec?

Hemoroidy vznikli z vnútra a vyvolali ho nežiadúce baktérie a toxíny v krvi.Lokálne natieranie a sedavé kúpele pomôžu,ale problém neodstránia. Zbavte krv nežiadúcich látok,detoxikovať a regenerovať pečeň.

Chcem schudnúť cca 10 kg, pomôže mi pestrec?

Proces chudnutia začína odbúraním tuku z pečeni,následne z krvi,vnútorný tuk a nakoniec vonkajší tuk. Pestrec je výnimočný v tom,že vyživuje organizmus,pri užívaní nie je pocit hladu.Je to spôsobené jeho vysokou nutričnou hodnotou. Odbúrava tukové bunky z tela. Prípravky na chudnutie ich len zmenšujú,ale počet zostáva v tele ten istý. Sú postavené na váhovom deficite vody.

Prečo tu nepíšu ľudia, ktorým váš pestrec naozaj pomohol ?

Treba si pozrieť komentáre,nie články.Aj na iných portáloch publikujeme. Trebárs soc.siete Facebook-zdravá pečeň, alebo rôzne portály o zdraví,bedeker zdravia,zdravie atď.

Môžem užívať pestrec aj keď nemám žalúdok? Som onkologická pacientka.

Trávenie prebieha už v ústach,keď sa potrava obalí slinami.V tomto prípade je užívanie nutnosťou.Je na to viac dôvodov.Každopádne treba užívať aj Egyptský čierny kmín.

Objavili sa mi na pokožke hlavy červené fľaky a vyrážky.

Proces detoxikácie organizmu je rôzny.Toxíny ktoré sa odbúravajú potom cez kožu môžu vyvolať kožné defekty,ktoré môžu trvať dva až tri týždne.Koža je náš najväčší orgán a potíme sa nepretržite.Ideálne je keď užívame Pestrec a Černuchu chodiť  aspoň dva krát  týždenne  do suchej sauny,napariť sa a schladiť v studenej vode.Odbúranie toxínov z tela ide oveľa rýchlejšie.Ďalšie únikové cesty pre toxíny sú moč a stolica. Obe tieto cesty vylučovania môžu počas detoxikácie výrazne zapáchať.

Je vhodné kvôli zdravotnému efektu počas užívania upraviť stravovanie, životosprávu? 

To čo vkladáme do úst,čím sa natierame,čo dýchame to všetko sú cesty možného poškodenia pečene.Lacná kozmetika,pohyb v znečistenom prostredí. Strava je základ.Musí byť bohatá na obsah piatich základných zložiek: Vitamíny,minerály,antioxidanty,stopové prvky a nenasýtené mastné kyseliny.V podstate všetko obsahuje Pestrec. Vyvarujte sa dráždivých-pikantných jedál.Ryby,ovocie,zelenina,strukovina a dostatok vody,minimálne 2,2 až 2,5 l denne. Pozor,čaj nie je voda.

Mám 68 rokov vysoký krvný tlak cca 180/95 môžem užívať pestrec?

Odpoveď je publikovaná v BLOGU: Pestrec a tlak

Píšete že nemôže prísť do styku s kovom. A obyčajná nerezová lyžička pri konzumovaní mu neuškodí?

Nesmie sa skladovať v kovových nádobách.Je to silný antioxidant.Antikorová lyžica nie je problém.

Pomôže drvený plod z Pestreca pri refluxe žlče do žalúdka.

Túto činnosť riadi pečeň,ak je poškodená,z nefunkční trávenie a vylučovanie.Činnosť žlčníka priamo ovplyvňuje.

Kojim 2-3x denne 2,5 ročne dieťa.Môžem užívať napriek tomu pestrec?

V čase dojčenia Pestrec nie,ale Egyptský čierny kmín.Podporuje tvorbu mlieka.

Od koľkých rokov môžu užívať pestrec deti?

Bezpečné užívanie pre deti je od troch rokov života.

Mám troška stukovatenú pečeň.

Teraz je to len troška,o rok to bude viac,objaví sa cholesterol v krvi a nastane problém. Detoxikácia a regenerácia je to, čo treba robiť. Steatóza je to, čo onedlho nastane.

Čierny kmín sa má rozkúsat ,alebo iba v celku zapiť.

Stačí ho užívať tak, ako ho dodávame.Niektorí klienti si ho melú. Hlavne po niektorých operáciách.

Chcela by som sa informovať, či má vedľajšie účinky pestrec.

Zatiaľ neboli zistené vedľajšie účinky a užitie väčšieho množstva nie je nebezpečné.

Či sa pri liečbe nezhorší stav napríklad pri akné.

Práve naopak,akné sa zbavíte.

Chcela by som sa spýtať, keď beriem lieky na štítnu žľazu môžem to kombinovať?

Pri užívaní všetkých liekov platí to isté pravidlo. Po užití Pestreca 40 až 60 min. nič nejesť,neužívať žiadne lieky,surové mlieko a alkohol.Po hodine môžete pokračovať v užívaní liekov. Pestrec musí v žalúdku pôsobiť tak,aby nebol zriedený stravou,alebo negovaný inými chemickými reakciami.Preto sa užíva na prázdny žalúdok,hodinu pred jedlo,alebo dve po jedle.

Chcem sa opýtať, či môžem pestrec – prášok pridávať do smoothy?

Drť sa môže pridávať do jogurtu,detskej výživy aj do smoothy.

Pomôže mi aj čaj z pestreca?

Záleží na čo. Pestrec sa využíva celý. Listy byľ aj koreň. Každý čaj je však určený na iný zdravotný problém. Z plodu Pestreca sa tiež pripravuje čaj.Neslúži však na regeneráciu pečene.Dôvodom je zápar.Plod užívane drvený priamo do úst a zapiť vodou. Viac sa dozviete tu: https://www.zdravapecen.sk/olej-caj-alebo-drveny-pestrec/

Takže, ako ho vlastne drvíte vy?

Na túto otázku nájdete odpoveď v BLOGU: Poradenstvo pri zdravotných problémoch s pečeňou

Chcel by som sa spýtať ako je najlepšie rozdrviť pestrec.

Ak ho neviete drviť tak aby sa nepoškodila látka silymarín,jednoducho ho žujte.

Je možné užívať tieto bylinky aj preventívne pokiaľ nemám žiadne zdravotné problémy?

Keď ich budete užívať preventívne,naše rady nebudete potrebovať,budete sa tešiť dlhé roky pevnému zdraviu.Pečeň je vstupná brána nášho zdravia. Zdravá pečeň=život bez liekov.

 Mám problém so žlčníkovými kameňmi.

Pečeň stimuluje žlč a obmenu žlče.Pri jej poškodení dochádza k poruchám žlčníka.Kamene sú už len dopad. Ak sú už vytvorené a upchávajú odtok žlče,treba ich operatívne odstrániť. Na rady rozpustiť  kamene zabudnite,lebo pri týchto pokusoch si môžete uškodiť komplexne.V počiatočnej fáze, ak sú kamene len rôsolovitá zrazenina, sa to ešte dá pomocou z Pestreca a Egyptského čierneho kmínu.

 Aké je dávkovanie a užívanie pestreca pri 5 ročnom dieťati?

Záleží to od váhy dieťaťa.

 Chcem sa opýtať môžem užívať Pestrec keď mam helikobaktera?

Áno je dobré v tomto prípade užívať aj antibakteriálny Egyptský čierny kmín. Užijete Pestrec a po pól hodine kmín. Egyptský čierny kmín je prírodný zabijak baktérií a parazitov.

Môžem užívať pestrec od Vás aj keď som tesne po liečbe helikobaktera?

Samozrejme treba zregenerovať pečeň.

Minulý rok v júni mi vybrali žlčník.

Poškodenie žlčníka nastalo z dôvodu poškodenia pečene.Pečeň treba detoxikovať,regenerovať,aby začala stimulovať žlčovody.Inak nastanú problémy s trávení a vylučovaním.Žlč zohráva veľkú úlohu pri trávení.

Chcela by sa Vás opýtať na reakciu pri užívaní pestreca.

Pestrec nemá žiadne vedľajšie účinky.Spúšťa však detoxikáciu.Pri detoxikácii môže dôjsť k zvýšenému poteniu,na pokožke sa môžu objaviť aj hnisavé vriedky,moč a stolica budú zapáchať.To je signál,že toxíny opúšťajú naše telo.

Moje problémy s trávení začali bolesťou v pravom boku, pocity nafukovania, mastná stolica.

Je to signál,že nastala porucha pečene a trávenie čiže rozloženie potravy neprebieha dokonale v žalúdku,ale aj v črevnom trakte. Čo spôsobuje nadúvanie,kŕče,stav ťažoby,kyslé prostredie. Plyny tlačia na nervy a spôsobujú ťažkosti.Stále je pocit plnosti.

Mám zvýšený cholesterol.

Pre Pestrec znížiť cholesterol nie je žiaden problém, vedia to už tisícky našich klientov.

 Pomáha pestrec aj pri metastázach na pečeni?

Áno v kombinácii s kmínom.

Nevedela som že, pestrec treba užívať najlepšie drvený, zakúpila som si tobolky silymarínu,urobila som chyby, alebo budú fungovať aj
tie.

Látky  syntetické sú pre náš organizmus cudzie.

Manželovi zistil lekár, že má mierne zväčšenú pečeň a obalenú tukom.

Je to počiatočný stav poškodenia,treba zbaviť pečeň tukov prírodnou formou. Pestrec a kmín je komplexné riešenie,nič viac na tento problém nepotrebujete.

Syn prekonal v letných mesiacoch ľahkú formu žltačky typu A.

Detoxikovať a regenerovať pečeň.

Človek čo naozaj potrebuje, dostane. Tak som sa aj ja dostala na túto stránku. Prosím o radu, ako pestrec užívať.

Všetky informácie o užívaní dostanete do mailu pri odoslaní objednávky.V balíčku nájdete príbalové letáky na Pestrec aj kmín,kde je presne popísaný systém užívania.

Začala som uživať liek Lagosa, ktorá obsahuje plod ostropestreca marianskeho.

Je vyrobená podľa reťazca plodu Pestreca mariánskeho syntetickou cestou.

Rada by som sa Vás touto cestou spýtala na prípadnú kombináciu pestreca a kmínu, pričom ide o liečenie akné.

Táto kombinácia je výborná a veľmi úspešná.

Zaujímalo by ma, ako ľudia užívali pestrec kedysi, keď uvádzate, že jeho účinky sú známe už tisícky rokov

Rimania na svojich dobyvačných výpadoch nosili vrecúško s Pestrecom priviazané na sedle koňa  a žuli ho. V obydliach mali kamenný mlynček na ktorom mleli obilie a na ňom si pomleli aj Pestrec. Dnes máme v ponuke kamenný systém mletia. Cena sa pohybuje ca od 1400 € do 2700 €.Musí byť nízkootáčkový. Na takomto mlynčeku zistíte,či Pestrec je kvalitný. Pestrec ktorý obsahuje veľa oleja nie je dozretý a má nízky obsah silymarínu. Olej sa lepí na kotúče a upcháva ich.V našom E-shope zakúpite drvený plod Pestreca už pripravený na užitie. Je balený tak, aby neoxidoval. Po otvorení balenia presypte obsah drvy do pohára s viečkom alebo sklenenej dózy. Máme s drvením skúsenosti a Pestrec dodávame pripravený v takej kvalite , aby splnil vaše očakávania.

Čítala som že pestrec zvyšuje tlak,je vhodné ho uživať ak niekto berie lieky na vysoký tlak,ale pritom má aj zle pečeňové testy?

Tieto informácie nájdete v BLOGU tu:  Pestrec a tlak

Dobry den, chcem sa spytat preco sa pestrec neodporuca uzivat v tehotenstve a pri dojceni ked uvadzate same pozitiva, ziadne vedlajsie ucinky.

Bezpečné užívanie plodu Pestreca mariánskeho je od troch rokov.V tehotenstve a pri dojčení nie.Ovplyvňuje to tvorbu orgánov.

Nemôže prist ostropestrec mariansky do styku s kovom?

Patrí medzi najsilnejšie antioxidanty.

Žijem v Anglicku, v Birminghame, vybavili by ste aj objednavku do zahranicia?

Áno,posielame Pestrec mariánsky zatiaľ do 12 štátov EU,poštovné je asi 13€.

Všetky otázky boli čerpané z komentárov,ktoré sú na našej webovej stránke. Dozretý Pestrec je taký,ktorého zber prebieha koncom septembra až polovice októbra.Pri teplote min 20 st.sa tvorí látka silymarín. Sú v našom pásme také podmienky? Nedozretý Pestrec je bledo hnedý a taká je aj drť z neho. Pri výbere treba byť opatrný,okolo funkčnosti je  veda. Nie všetko s názvom Pestrec na sáčku je naozaj to,čo potrebujete. Nezabudnite,že to čo si objednáte budete užívať,čiže konzumovať.

Preto ešte raz dávame do pozornosti a vyberáme z BLOGU: Prečítajte pred objednávkou

Záverom:

V našom E-shope zakúpite  drvený plod Pestreca a Černuchu, sú už pripravené na užitie. Dodávame zákazníkom výhradne tieto dary zeme určené na proces trávenia, detoxikáciu pečene, črevného traktu a regeneráciu pečeňovej membrány. Pestrec je  balený tak, aby neoxidoval . Po otvorení  balenia presypte obsah  drvy do pohára s viečkom alebo sklenenej dózy. Máme s  drvením skúsenosti a Pestrec dodávame pripravený v takej kvalite , aby splnil vaše očakávania.

Pestrec mariánsky / Silybum marianum/ strieborný bodliak-Kristova koruna a Černucha-Egyptský čierny kmín – prezývaný zlato faraónov, to ješanca pre vašu pečeň. 

Je dobré ak sa tieto deve byliny užívajú spolu v časovom odstupe 30 minút, nakoľko sa vzájomne dopĺňajú v detoxikácii a regenerácii pečene,krvi a črevného traktu. Sú kľúčom k obnove a podpore tvorby nových pečeňových buniek.

Informácie o systéme prípravy Pestreca nepodávame,nakoľko tieto sú z našej web stránky kopírované a používané na konkurenčných stránkach. Je to hlavne na webe bylinkára,ktorý nám skopíroval stránku tak, že si ju zákazníci mýlia a systémovo nám vykráda web.Nepodávame ani informácie o našich dodavateľoch,či obchodných partneroch. Taktiež sa nemôžeme vyjadrovať k tovaru,ktorý nebol zakúpený v našom E-shope.

 

Upozornenie: Žiadam návštevníkov nášho Blogu,aby nekopírovali obsah Blogu, bez nášho vedomia a súhlasu,za účelom ďalšieho verejného publikovania.Všetky príspevky a texty či fotografie sú výlučne našim duševným vlastníctvom a sú chránené v zmysle autorského zákona číslo 618/203 Z.z.Zákona, autorskom práve a práve súvisiacom s autorským právom.

Ďakujeme za pochopenie.

 

 

Tento článok má 0 komentov

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Back To Top