Skip to content

Sú len dve cesty – s liekmi,alebo bez liekov

Aktuálne:  Nechceme využívať momentálnu nepriaznivú situáciu šírenia coronavírusu, len dávame na vedomie našim stálym,ale i potencionálnym klientom,že Egyptský kmín-černucha,je neskutočný bojovník proti vírusom a baktériám.

Jeho pôsobenie: antibakteriálne, antiparazitne,proti zápalom.

Ďalšie informácie o účinkoch tu: https://www.zdravapecen.sk/ucinky-cierneho-kminu/

 

Pokiaľ máte dostatok informácií tak viete,že pečeň ovplyvňuje imunitný systém a jej poškodenie znamená

prepuknutie ochorení vírusového a  bakteriálneho ochorenia.

 

Ďalej o bylinkách.

Úvodná informácia:

Už ste absolvovali vyšetrenie zamerané na zlé trávenie,ťažobu po jedle,kŕče,nafukovanie,únavu, neznesiteľnú tupú bolesť v brušnej dutine?Potom tento článok je venovaný práve vám a tým, ktorí ešte nevyskúšali pestrec a černuchu.

Sondy z vrchu a zo spodku ste už absolvovali,ale stále pretrvávajúci problém pokračuje? Lieky ktoré ste už užili, nepriniesli žiadne zlepšenie zdravotných problémov a nepridalo vám to ani na vašej psychike?

Je čas obrátiť sa na prírodu,tá vás zbaví problémov,za ktorými sa skrýva vaša pečeň. V pečeni začali vaše zdravotné problémy a pokiaľ budete postupovať správne,pomocou pestreca a černuchy zistíte,ako ste sa mohli už dávno týchto zdravotných problémov zbaviť.

Oponujete že vaše pečeňové a krvné testy sú v norme?

Tak prečo to potom tvrdia všetci naši klienti,ktorí si prešli očistou a regeneráciou pečene a tak sa týchto problémov zbavili?

Jednoduché je vysvetlenie.Pri poškodení pečene dochádza v prvej fáze k poruchám trávenia a onedlho i k poruchám vyprázdňovania.

Časom sa tieto poruchy prejavia na činnosti žlčníka a o pár rokov na činnosti obličiek a pľúc.

Samozrejme pokiaľ poškodenie pečene nebudete riešiť,ale budete sa venovať len dopadom,ktoré spôsobila.

S odstupom času už bude pečeň v stave steatózy -stukovatenie,upchá sa tukmi a toxínmi. Väčšina z vás tomu ešte stále nadáva plnú vážnosť a myslí si,že sa to upraví samo.

Bohužiaľ nie,pečeň nebolí,tak jej nevenujete pozornosť.

Prechádzate na užívanie liekov na cholesterol a tlak.

Väčšinou sú to lieky,ktoré spomaľujú ďalšie poškodzovanie pečene a sú vašou každodennou starosťou,aby ste  ich nezabudli užiť.Prečo sa volajú lieky,keď nevyliečia?  To je otázka,či by sa nemali volať inak.A čo vedľajšie účinky?Pečeň ovplyvňuje kvalitu a čistotu krvi,cez ňu pre tečie za 24 hod. 2000 litrov krvi a krv ovplyvňuje každú bunku v tele.

Po pracujte na pečeni a zistite,aký je život s pečeňou, ktorá funguje tak ako má. Nezabudnite, že za každou zmenou,ktorá sa udeje na vašich orgánoch, je priamy dopad funkčnosti pečene, včetne zmien na  koži.

V tomto Blogu, na tejto web stránke  sú články,ktoré sú rozsiahlejšie z nich môžete čerpať informácie.Hneď v ďalšom s názvom pestrec mariánsky- užívajte len tak,nájdete návod,ako si objednať bylinky za čo najvýhodnejšie ceny.

Stačí kliknúť tu: https://www.zdravapecen.sk/blog/2018/09/27/pestrec-mariansky-drveny-uzivajte-len-tak/

Tovar podľa výberu si môžete objednať aj mailom cez  kurtis@kurtis.sk   tel. 0907 799065 – 0905 702390.
Pokiaľ budete objednávať mailom,lebo košík v obchode sa vám zdá zložitý,nezabudnite uviesť tel.číslo,adresu a spôsob doručenia.
Tovar doručujeme poštou,ten si však musíte vybrať na pošte,alebo kurierom GLS,ktorý vám tovar prinesie domov,alebo do do práce,podľa toho,akú adresu zadáte do mailu.V prípade objednávky cez telefón,tieto informácie sa vás spýtame a aj vám poradíme,ako najvýhodnejšie objednávku urobiť.
S liekmi,alebo bez liekov.

Ten kto si chce dlho udržať pevné zdravie a tým aj život bez liekov,nemal by podceňovať činnosť svojej pečene,ktorá od dvadsiateho štvrtého roka života začína starnúť a tým aj klesá jej pôsobenie na celkový chod našich orgánov.Od pečene sa odvíja kvalita vášho života.Je to naša fabrika zdravia.Jednoduché riešenie, ako si pečeň udržať v dobrej kondícii je čistiť ju pomocou Egyptského kmínu -černuchy,tým ju zbavíme tukov a toxínov,dáte si do poriadku črevný trakt a cievny trakt.

O pôsobení černuchy a jej výnimočných schopnostiach sa viac dozviete tu:

https://www.zdravapecen.sk/ucinky-cierneho-kminu/

Aby pečeň fungovala spoľahlivo,musíme jej pomáhať v regeneračnom procese a to sa dá pomocou pestreca mariánskeho, inak prezývaný aj strieborný bodliak,mliečny bodliak,ale i Kristova koruna.

Najväčšiu chybu pri podpore regeneračného procesu robíme vtedy , keď zvolíme nevhodné odrody,ktoré sú určené na prípravu čaju,alebo pre doplnkové kŕmenie zvierat.Obsah flavonoidov obsiahnutých v bodliaku mliečnom,alebo inak prezývaný strieborný bodliak je to,čo podporuje regeneračný proces pečene,čiže podporuje tvorbu nových pečeňových buniek. Tu v BLOGU,kde sa nachádzate je množstvo článkov na túto tému s názvom, nie je pestrec,ako pestrec.

Link na tento článok:

https://www.zdravapecen.sk/blog/2016/07/29/pestrec-mariansky-nie-pestrec-pestrec/

Akú úlohu v regeneračnom procese zohráva pestrec dozviete sa tu:

https://www.zdravapecen.sk/ako-pestrec-pomaha-pri-regeneracii-pecene/

 

Systém zdravá pečeň.

Je to systém užívanie-konzumácie pestreca a černuchy v pomere 2:1, čiže na dve balenia pestreca si objednajte jedno balenie černuchy. Toto je skúšobná dávka ktorú by ste mali skonzumovať za asi 20 dní. Užívanie je bezpečné a hlavne bez vedľajších účinkov. Po užití tejto skúšobnej dávky už budete presvedčení o skvelých účinkoch týchto byliniek a náš systém zdravá pečeň vám pomôže zbaviť sa liekov,pokiaľ ich už užívate,ale hlavne udrží vašu pečeň v takej kondície,aby ste  nemuseli nikdy užívať lieky na pečeň,cholesterol,či na krvný tlak.

Pokiaľ však váš zdravotný stav je už tak vážny,že bez liekov sa nezaobídete,pestrec a černucha budú vašu pečeň chrániť pred vedľajšími účinkami liekov a vaša pečeň nebude poškodzovaná týmito liekmi.Vždy je čas na to,aby ste vašej pečeni pomohli.Tak ako starneme,starnú aj naše orgány,ktoré majú z roka na rok menší výkon a to spôsobuje zdravotné problémy pri trávení,od ktorého sa potom odvíja aj to,akú máme náladu.Myslíme,že 18 ročné skúsenosti osobné a skúsenosti našich klientov je vhodné zobrať na vedomie a začať sa venovať  pečeni.Od štyridsiatky až po dnešok, 18 rokov denno denne týmto systémom pomáham pečeni v jej činnosti a nie som odkázaný na lieky,ktoré by ju len poškodzovali.

Pokiaľ si dáte pečeň do poriadku,zbavíte sa liekov,váš život bude podstatne kvalitnejší.

Poradíme vám,ako nato.

unnamed (2)

Ďalšie informácie môžete získať i v tomto článku,ktorý bol uverejnený na webnovinách tu:
https://www.webnoviny.sk/existuje-len-jedna-rastlina-ktora-dokaze-zachranit-vasu-pecen-tym-aj-zivot/ 

A teraz si pozrite čo vaša pečeň  denne kontroluje a ako ovplyvňuje vaše zdravie,

aby ste sa tešili zo života,  života  bez liekov.

Záver:

Čistiť pečeň nestačí,pokiaľ jej nepomôžeme v regeneračnom procese.Pečeň je ako vysávač,ktorý denne nepretržite pracuje.Pomoc pre pečeň znamená,že jej napomáhame dodávaním flavonoidov do krvného systému a ona tieto flanonoidy využíva pri regeneračnom procese,ktorý prebieha v noci medzi pól nocou a treťou rannou hodinou.Cez deň pestrec papkáme,aby v noci keď spíme pracoval.Cez deň zasýti,v noci pracuje.

Vyskúšajte obe bylinky,nesklamú vás.  

Objednávku môžete urobiť aj na týchto weboch:

www.zdravapecen.sk  www.zdravejatra.cz    www.pestrec.sk  www.vasebylinky.sk                                      

                                         Zdravá peceň  = život bez liekov 

                                Pečeň je  vstupná  brána  k vášmu zdraviu     

               viac info. na   https://www.zdravapecen.sk/blog/  v obsahu   BLOGU

 

Tento článok má 0 komentov

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Back To Top