Skip to content

Dôležité rady a informácie pred uzatvorením objednávky.

Upozornenie: Žiadam návštevníkov nášho Blogu,aby nekopírovali obsah Blogu, bez nášho vedomia a súhlasu,za účelom ďalšieho verejného publikovania.Všetky príspevky a texty či fotografie sú výlučne našim duševným vlastníctvom a sú chránené v zmysle autorského zákona číslo 618/203 Z.z.Zákona, autorskom práve a práve súvisiacom s autorským právom.

Ďakujeme za pochopenie.

 

ŠANCA PRE VAŠU PEČEŇ      

Skôr než si objednáte plod Pestreca mariánskeho pozrite sa aj na predajcu, jeho skúsenosti,históriu,či sa neskrýva za združenie  a hlavne na to, či ponúka Pestrec určený na regeneráciu pečeňovej membrány.Nie je Pestrec ako Pestrec  a plod Pestreca zle pripravený / niektorí predajcovia uvádzajú jemne drvený-čo znamená mletý/ na užívanie, má skvôr opačný efekt. Pestrec ktorý nemá dostatočne množstvo silymarínu, ale predajca uvádza že má 100% silymarínu, pritom taký neexistuje a ešte  je aj  výrazne lacnejší oproti našej ponuke, môže byť dobrý na lisovanie za studena. Takýto Pestrec  vhodný na olej sa dá dopestovať aj na Slovensku a v okolitých krajinách. Nerieši však regenerácii pečeňovej membrány. Treba si uvedomiť podstatný  fakt, že látku silymarín potrebnú pre regeneráciu pečeňovej membrány nemôžeme vyťažiť z plodu Pestreca a podávať ju ako samostatnú látku.Dá sa k nej však dopracovať synteticky a takto sa podáva vo forme tabletiek.  Pri  lisovaní  za studena zostáva silymarín v šupke, ktorá sa nedá  za studena lisovať,je príliš tvrdá. Preto aj naši zákazníci,ktorí olej pred tým užívali, nedokázali ním regenerovať pečeňovú membránu. To isté platí aj pre tinktúru. Olej a tinktúra sú veľmi  dobré výťažky plodu Pestreca, ale slúžia na iné zdravotné problémy . Veľa našich zákazníkov to už vie. Pestrec dopestovaný v našich podmienkach  je vhodný na lisovanie za studena a zo zbytku  po lisovaní sa vyrábajú granule pre zvieratá. Je veľmi dôležité v akom stave si ho objednáte. Mnohí predajcovia nás kopírujú až do takej miery, že zákazník nezbadá  v obsahu web stránky žiaden rozdiel. Je dobré ak si pozriete časový sled našich článkov a následne tie konkurenčné, ktoré sú v podstate len opísané z nášho webu.  Lákajú zákazníka na cenu, rôzne výhody  a zákazníci to zbadajú až vtedy, keď predajca neplní to čo sľubuje. Technológiu drvenia sme si nechali pre seba,aby konkurencia nemohla použiť náš spôsob prípravy Pestreca drvením. Jemne drviť ho však nedokážeme,lebo by sme pri tomto postupe zničili silymarín. Pestrec sa dá len drviť a drv a mletie je veľký rozdiel. Pokiaľ však zákazník po týždni užívania nemá žiadne  pozitívne zmeny dosť hmatateľné,tak sa väčšinou pýta a čaká fundovanú odpoveď prečo.

 

Všeobecne o systéme zdravá pečeň.

Nachádzate sa na stránke www.zdravapecen.sk  a duálnej stránke  www.zdravejatra.cz    v BLOGU, kde môžete nájsť veľa informácií,ktoré vám pomôžu pochopiť systém liečby pečene,žlčníka,obličiek, odstrániť zlé krvné a pečeňové testy,ale hlavne postupy čo robiť,aby ste nemuseli nikdy užívať syntetické lieky.Staráme sa o vás,aby ste boli vždy fit,netrpeli únavou,nadváhou či stresom.Učíme našich klientov ako postupovať,aby sa užívania liekov zbavili.Systém je založený na očiste pečene,črevného traktu,ciev o čo sa postará Egyptský kmín -černucha a regeneráciu pečene, ktorú hravo zvládne pestrec. Pestrec obsahuje flavonoidy,ktoré podporujú tvorbu nových pečeňových buniek. Pokiaľ si kúpite tú správnu odrodu,váš zámer sa určite podarí zrealizovať. Pestrec treba užívať medzi jedlami, nabrať na lyžicu priamo do úst a zapiť vodou. Kmín sa môže užívať tesne pred jedlom,alebo po jedle,ale nie spolu s pestrecom. Odstup musí byť min.30 minut a viac. Pestrec musí byť v drvenom stave tak, ako ho posielame.Samotný pestrec užívať je nevýhodné,nakoľko nedokáže odbúrať nežiadúce látky z tela tak ako kmín-černucha a hlavne látky z neho sa cez črevný trak nezabudujú do krvi ,pokiaľ černucha črevný trakt nevyčistí.Užívanie samotného pestreca hlavne prvých päť týždňov je mrhanie financiami,nakoľko až 80% jeho obsahu skončí v toalete.Dokonalé využitie je s podporou černuchy. Užívanie oboch byliniek je jednoduché a bezpečné aj u detí od troch rokov. Veľa našich klientov má prevážne sedavú prácu,alebo pracujú na smeny a to hlavne nočné smeny.Pri takejto práci dochádza k poruchám pečene,čo sa prejaví ťažobou,nadúvanie,pocit plnosti,kŕčmi.Pokiaľ tieto stavy nebudete riešiť a budete odkladať problém,o tri roky môžete očakávať problém so žlčníkom,obličkami,problémy v črevnom trakte,steatóza pečene,vaše krvné a pečeňové testy budú už vysoko nad normou. Okrem toho môžete začať priberať,aj keď už dlhšie konzumujete menej a menej potravín.Nesmiete zabudnúť na to,že pečeň je filter,fabrika nášho zdravia,ale i zásobáreň výživných zložiek,teda akási špajza,kde sa ukladá nadhodnota výživy,aby tieto látky boli pripravené na dodanie do krvi,pokiaľ v krvi poklesnú.Keď je pečeň upchatá  tukmi a toxínmi,tieto zložky neuloží, končia v toalete a vy sa takzvane draho stravujete.
Informácie z našej web stránky sú kopírované a používané na iných stránkach,na ktorých sú ponúkané produkty,ktoré vám zaručene pomôžu.Keď zablúdite na takúto stránku a nedopátrate sa  k sídlu spoločnosti,obchodným podmienkam,majiteľa spoločnosti,ba dokonca na tejto stránke beží čas dokedy si môžete výhodne tovar zakúpiť,tak ste práve s najväčšou pravdepodobnosťou naleteli.V nepriesvitnom obale je ponúkaný tovar vysokej gramáži,za nízku cenu.To čo hľadáte je síce napísané na obale,ale pri užívaní zistíte,že to nefunguje a tak sa pýtate buď mailom,alebo telefonicky,ako by mal pestrec mariánsky fungovať.Prvom rade si treba uvedomiť,že informácie z našej stránky sa nedajú skombinovať a využiť s tovarom zakúpeným z iných stránok.Dôvodom sú odrody pestreca,ktoré neobsahujú flavonoidy,tak že sú určené len ako výživné plody a používajú sa hlavne pri výrobe granúl pre zvieratá. Pestrec mariánsky DRVENÝ /Ostropestrec mariánsky,Silybum mariánum /L/ Strieborný bodliak, ľud.Kristova koruna.
Keď si pozorne prečítate konkurenčné stránky,tak sa dozviete aj to,že na obale majú uvedený plod drvený a v popisoch  túto vetu:  Práve z tohoto dôvodu je mletý plod Pestreca, ktorý ponúkame balený v šikovných vreckách.Keby v skutočnosti pestrec drvili,tak by mletý nespomínali.Zrejme zabudli prepísať.Ďalej z popisu konkurencie: Drvinu v ústach dôkladne požujte a premiešajte so slinami (kvôli rýchlejšiemu stráveniu a distribúcii prospešných látok) a prehltnite.Prosíme vás na našom pestreci neaplikujte požutie,ale len vložiť do úst zapiť vodou a prehltnúť. Máme k tomu niekoľko dôvodov.
Drvený znamená príprava,systém,ako zachovať v pestreci flavonoidy,lebo teplo na 40 st.ich likviduje.Takéto teplo vzniká pri mletí. Pre obsah flavonoidov pestrec kupujete. Konkurencia bežne pestrec melie,ale na obale uvádza,že ho drví,lebo vie,že mletý nepredá,na koľko si dôkladne preštuduje našu stránku a vie,že kvalitou nám nemôže konkurovať,iba cenou.Bohužiaľ na to doplatí hlavne zákazník.Systém zdravá pečeň funguje tak,že sa užíva pestrec a Egyptský kmín v jeden deň súčastne v pomere 2:1. Dve balenia pestreca + jedno balenie kmínu. To je ideálna objednávka,keď chcete vyskúšať to čo publikujeme či je,alebo nie je pravda o účinkoch byliniek ktoré vám pošleme. Pokiaľ tento mini balíček užijete v priebehu 18 až 20 dní,vaše pochybnosti o účinkoch a systéme zdravá pečeň sa rozplynú. Tí čo nás poznajú si objednávajú SET A pre začínajúcich.Je finančne najvýhodnejší.Je na vás,kedy začnete.Treba si však uvedomiť,že veľké zdravotné problémy začínajú malými zdravotnými problémami,ktoré sme zanedbali.Obraz vašej tváre, očí,pokožky,nálady a pocitov,je obrazom vašej pečene.Teda tak ako vyzeráte a cítite sa,to je obraz toho,v akom stave a kondícii je vaša pečeň.Pečeň ovplyvňuje kvalitu a čistotu krvi a krv je palivom nášho života. Nezabudnite na to,že pečeň nebolí.Preto jej málo kto venuje pozornosť.Od 24 roku života starne a z roka na rok stráca na výkone vekom a stavom znečistenia od taxických látok. Pomôžte pečeni zbaviť sa tukov a toxínov,ona vám prinavráti vaše zdravie.

Pravidlá užívania: /klik na odkaz/

https://www.zdravapecen.sk/blog/2016/07/31/pestrec-mariansky-pravidla-uzivania/

 

PESTREC MARIÁNSKY – OSTROPESTREC  / SILYBUM  MARIÁNUM /

ZP štvorecKVET PESTRECAplod-pestrec

EGYPTSKÝ ČIERNY KMÍN – ČERNUCHA   / NIGELLA   SATIVA /

ZP štvoreccierny-kminSchwarzkümmel

Ak užívate Pestrec mariánsky a Egyptský čierny kmín súčasne, čas detoxikácie a regenerácie sa skráti asi o polovicu. Je to z dôvodu skvelých detoxikačných účinkov Egyptského čierneho kmínu.

So zákazníkom za E-shop Zdravá pečeň komunikujú výhradne majitelia z praxe a vzdelaní v obore zdravie a výživa.  Dôležité je i balenie. Dôvodom je zostatková  vlhkosť v plode Pestreca.  Ak ho rozdrvíme a uzatvoríme do obalu tak,že vlhkosť zostáva v obale a nemá  možnosť sa odpariť, Pestrec sa poškodí. Aj táto činnosť si vyžaduje skúsenosti,v akom stave baliť a posielať Pestrec zákazníkovi. V spolupráci s laboratóriom sme sa dopracovali ku kvalite,aby zákazník dostal to čo si objedná . Dovážame ho tak, ako ho príroda poskytla. Až následne v deň objednávky sa pripravuje drvení-/nie mletím/  pre zákazníka. Mletím vzniká teplo a teplo nad 40 st. likviduje látku silymarín , Pestrec stráca účinok a neregeneruje pečeňovú membránu. Systém drvenia musí byť zvládnutý , aby pri ňom nevznikalo teplo. Ale nestačí to len napísať na web stránku,ale i vedieť. Ďalej je dôležité  aj na akú veľkosť ho drviť. Na  prášok určite nie. Náš Pestrec je drvený na veľkosť piesku a to na nepravidelné veľkosti,aby sa postupne uvoľňovala látka silymarín pri vstrebávaní  v  črevnom trakte. Má to svoj význam, lebo musí splniť aj peeling črevného traktu a prášok to nedokáže. Naše skúsenosti v tomto smere  hovoria, že rozdrviť Pestrec na požadovanú kvalitu je zložité a veľmi dôležité , aby Pestrec dokázal regenerovať pečeň-pečeňovú membránu. Pred 2000 rokmi ho jednoducho ľudia žuli. Ale v tedy  obsahoval aj viac silymarínu. Zmenou prostredia v ktorom žijeme a pestujeme potraviny sa zmenil aj obsah  látok v nich a pokles je alarmujúci. Stačí sa pozrieť len 50 rokov  späť. Dnes žuť Pestrec ako pred 2000 rokmi je skoro nemožné,museli by sme ho takto užiť niekoľko  násobne viac.Látka silymarín je ukrytá v šupke,  tá je tvrdá a pri zlom požutí sa nestihne v žalúdku rozložiť tak,aby sa potrebné látky vstrebali cez steny črevného traktu. A čo náš chrup a starší ľudia ? Tak ako starneme,tak starnú i naše orgány a preto sa musíme o ne starať lepšie  a častejšie. Plod Pestreca treba užívať v drvenom stave bez úprav podľa pokynov na našej web stránke aby ste s ním dosiahli detoxikačné a regeneračné účinky.

Dôležité informácie ako užívať  Pestrec a Černuchu:

 

Pestrec mariánsky :
https://www.zdravapecen.sk/produkt/pestrec-mariansky/ 
  
 Černucha  : 
https://www.zdravapecen.sk/produkt/cierny-kmin/                      

 

Pre začínajúcich užívateľov dávame do pozornosti sety, ktoré sú pripravené  a  na kombinované tak,aby ste pri nakupovaní aj šetrili,ale hlavne aby ste spoznali v krátkom čase komplexnosť v riešení problémov s pečeňou. Keď pečeň trpí.

Sety si môžete objednať priamo na hlavnej stránke www.zdravapecen.sk   ,stačí kliknúť na set,ktorý ste si zvolili a priamo sa dostanete na objednávkový formulár,alebo si v obchode môžete na voliť vlastnú objednávku priamo tu:

 

https://www.zdravapecen.sk/obchod/

                                                                                                    SET  A                       SET  B

set-a1set-b

                                KOMPLEXNÉ RIEŠENIE PRE VAŠU PEČEŇ

 

Ako sa užíva Pestrec mariánsky a Egyptský čierny kmín  súčasne ,ale aj ďalšie informácie dostávajú  naši zákazníci do balíčkov a nájdu si ich v príbalových letáčikoch, tak že sú plne samostatní.

 

               SET  C                       SET  D

                                                                                                                        

set-cset-d

Užívajte tieto dary zeme súčasne a oceníte,prečo už 2000 rokov Pestrec ľudovo volajú Kristova koruna,alebo všeliek a Černuchu Egyptský čierny kmín zlato faraónov.Prečo si ho faraóni cenili viac ako zlato.

Čaj sa z plodu Pestreca nepripravuje,ale z listov byli a koreňa.Pritom každý slúži na iný zdravotný problém. Olej, tinktúra, rôzne iné esencie  a výluhy z plodu Pestreca neslúžia na regeneráciu pečene-pečeňovej membrány.Bez toho, aby sme zregenerovali pečeňovú membránu,sa nedopracujeme k zdravej pečeni.Inými cestami  dokážeme upraviť krvné a pečeňové testy,stabilizovať cholesterol ,ale všetky tieto syntetické preparáty sa stávajú po  1/2 roku užívania pre pečeň návykové a pečeň bez nich nebude vedieť pracovať.  

                                                  Zdravá pečeň život bez liekov – je to reálne!

Stav pečene a jej funkčnosť je veľmi dôležitá. Jej stav je obrazom toho,ako sa cítime a ako vyzeráme. Neskoro zachytíme jej poruchu,lebo nebolí a pomalé priberanie a dýchavičnosť neprichádza z večera do rána. Je to už signál uloženého vnútorného tuku a zväčšenej pečene.

Pečeň je vstupná brána nášho  zdravia. 

V našom E-shope zakúpite  drvený plod Pestreca a Černuchu, sú už pripravené na užitie. Dodávame zákazníkom výhradne tieto dary zeme určené na proces trávenia, detoxikáciu pečene, črevného traktu a regeneráciu pečeňovej membrány. Pestrec je  balený tak, aby neoxidoval . Po otvorení  balenia presypte obsah  drvy do pohára s viečkom alebo sklenenej dózy. Máme s  drvením skúsenosti a Pestrec dodávame pripravený v takej kvalite , aby splnil vaše očakávania.

Pestrec mariánsky / Silybum marianum/ strieborný bodliak-Kristova koruna a Černucha-Egyptský čierny kmín – prezývaný zlato faraónov, to je šanca pre vašu pečeň. 

Je dobré ak sa tieto deve byliny užívajú spolu v časovom odstupe 30 minút, nakoľko sa vzájomne dopĺňajú v detoxikácii a regenerácii pečene,krvi a črevného traktu.

Sú kľúčom k obnove a podpore tvorby nových pečeňových buniek.

Čítajte aj ďalšie články v našom BLOGU  kliknite tu:

 

 https://www.zdravapecen.sk/blog/

Ďalšie informácie nájdete aj v tomto článku
na WebNovinách, kliknite tu: https://www.webnoviny.sk/tag/pestrec-mariansky/

Informácie o systéme prípravy Pestreca nepodávame,nakoľko tieto sú z našej web stránky kopírované a používané na konkurenčných stránkach. Je to hlavne na webe bylinkára,ktorý nám skopíroval stránku tak, že si ju zákazníci mýlia a systémovo nám vykráda web.Nepodávame ani informácie o našich dodavateľoch,či obchodných partneroch. Taktiež sa nemôžeme vyjadrovať k tovaru,ktorý nebol zakúpený v našom E-shope.

Tento článok má 0 komentov

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Back To Top