Skip to content

Poradenstvo pri zdravotných problémoch s pečeňou

 

Upozornenie: Žiadam návštevníkov nášho Blogu,aby nekopírovali obsah Blogu, bez nášho vedomia a súhlasu,za účelom ďalšieho verejného publikovania.Všetky príspevky a texty či fotografie sú výlučne našim duševným vlastníctvom a sú chránené v zmysle autorského zákona číslo 618/203 Z.z.Zákona, autorskom práve a práve súvisiacom s autorským právom.

Ďakujeme za pochopenie.

Pestrec mariánsky ospevovaný ako všeliek,Kristova koruna,bodliak ktorý lieči.

A predsa niektorí čo sa s ním zoznámili a užívali ho, nepomohol im.

Prečo?

Je na to viac dôvodov.Strieborný bodliak Pestrec mariánsky Silybum mariánum funguje,ak použijete na liečbu tú správnu odrodu. Jeho krajina pôvodu  sú Kanárske ostrovy a pomaly sa začína udomácňovať aj u nás a v okolitých štátoch. Rozdiel je v tvare,

ale aj kvalite, kde sa dopestuje a hlavne,kedy prebieha jeho zber.Aby fungovala liečba pomocou Pestreca, zber musí  prebiehať koncom septembra až do polovice októbra.Pri dozrievaní a zbere,musí byť teplota ninimálne 20 st.Preto v našom pásme nedozreje na požadovanú kvalitu.  V druhej polovici  septembra sa v plode Pestreca tvorí látka silymarín, zoskupenie flavonoidov . Táto  látka je pre Pestrec  kľúčová. Ona podporuje tvorbu nových pečeňových buniek. Zber musí prebiehať ručne preberaním len zrelých makovičiek.

Príprava kvalitného Pestreca na užitie sa musí robiť systémom drvenia nie mletia. Pri mletí na prášok vzniká teplo,ktoré látku silymarín znehodnotí a tak samozrejme užívateľovi nemôže pomôcť. Príprava čaju z plodu Pestreca nie je vhodná a tak zápar bola ďalšia chyba,ktorej sa užívatelia dopúšťali. Plod Pestreca nemôže dôjsť do styku s teplom nad 40 st. Ak plod Pestreca pomeliete v kávovom mlynčeku,odmerajte teplotu,ktorá pri mletí vznikne. Skladovať Pestrec je nutné v potravinárskych pohároch  primerane veľkých jeho obsahu z dôvodu oxidácie.Počas prípravy a skladovania nesmie prísť do styku s kovom. Drvička musí byť vyrobená z materiálov,aby Pestrec nepoškodila.

Lisovaným na olej za studena, zostáva látka silymarín v šupke Pestreca, je totiž tvrdá a nedá sa za studena lisovať.Olej z Pestreca je však kvalitný a veľmi vhodný na  prípravu šalátov, lebo obsahuje nenasýtené mastné kyseliny,bez ktorých sa nevstrebávajú niektoré vitamíny a minerály,ale neposlúži na podporu tvorby nových pečeňových buniek. Veľmi však záleží na jeho kvalite,nakoľko je z plodu Pestreca nízka výťažnosť a reklamy na olej z Pestreca 250 ml za 5,80,-€ sú na zamyslenie. Pestrec je z radu slnečníc a tak  sa jednoducho pančuje slnečnicovým olejom. Z našich skúseností vieme,že niektorí  klienti si Pestrec dokonca vyluhovali v alkohole. Pestrec sa nesmie v žalúdku stretnúť s alkoholom a surovým mliekom. Dôvodov je viac. Je veľmi dôležité,ako ho budete užívať.

Je toho okolo plodu Pestreca veľa.

Pravidlá užívania: /klik na odkaz/

https://www.zdravapecen.sk/blog/2016/07/31/pestrec-mariansky-pravidla-uzivania/

Nie všetko s názvom Pestrec na sáčku je vhodné na liečbu ochorení pečene.

Pestrec sa využíva celý,  listy, byľ a aj koreň na prípravu čajov. Sú  však určené na iné ochorenia. Iba sám plod  sa užíva drvený priamo do úst a zapíja sa vodou.Takto funguje a zákazníci si ho nevedia vynachváliť.

Na našej web stránke www.zdravapecen.sk sa dočítate ako vám môže zlepšiť zdravie a skvalitniť život.

Je dobré začať hneď správne a potom oceníte jeho schopnosti -všelieku, ako ho od dávna prezývajú. Má  neskutočne široký záber pri množstve ochorení a hlavne tradíciu 2000 rokov.

Je to preto,lebo dokáže vystavať novú zdravú pečeň a keď že pečeň je vstupná brána nášho zdravia a krv naše palivo,je logické,že cez krv sa dajú do poriadku obličky a pľúca.Takto sa dopracujeme k zdravej pečeni  a života bez liekov. Drvený Pestrec od mletého rozpoznáte ľahko.Mletý je na prášok a drvený na rôzne veľkosti. Niektorí predajcovia to síce tvrdia ,že Pestrec pripravujú drvením, ale nerobia to tak,nakoľko je to zložitý proces a preto je pohodlnejšie Pestrec pomlieť, ale takto pripravený Pestrec na užitie neplní svoje poslanie.

Pokiaľ je už pečeň poškodená, je treba zvoliť aj správny postup k jej detoxikácii a regenerácii. Z našich skúseností vieme,že väčšinou zvolený postup končí ešte väčším a rozsiahlejším poškodením pečene. Z tohoto dôvodu robíme bezplatné  poradenstvo u nás v sídle E-shopu,  Nitre Štefánikova 6.

Pestrec mariánsky / Silybum marianum/ strieborný bodliak-Kristova koruna,  to je šanca pre vašu pečeň.

 

Všeobecne o systéme zdravá pečeň.

Nachádzate sa na stránke www.zdravapecen.sk  a duálnej stránke  www.zdravejatra.cz    v BLOGU, kde môžete nájsť veľa informácií,ktoré vám pomôžu pochopiť systém liečby pečene,žlčníka,obličiek, odstrániť zlé krvné a pečeňové testy,ale hlavne postupy čo robiť,aby ste nemuseli nikdy užívať syntetické lieky.Staráme sa o vás,aby ste boli vždy fit,netrpeli únavou,nadváhou či stresom.Učíme našich klientov ako postupovať,aby sa užívania liekov zbavili.Systém je založený na očiste pečene,črevného traktu,ciev o čo sa postará Egyptský kmín -černucha a regeneráciu pečene, ktorú hravo zvládne pestrec. Pestrec obsahuje flavonoidy,ktoré podporujú tvorbu nových pečeňových buniek. Pokiaľ si kúpite tú správnu odrodu,váš zámer sa určite podarí zrealizovať. Pestrec treba užívať medzi jedlami, nabrať na lyžicu priamo do úst a zapiť vodou. Kmín sa môže užívať tesne pred jedlom,alebo po jedle,ale nie spolu s pestrecom. Odstup musí byť min.30 minut a viac. Pestrec musí byť v drvenom stave tak, ako ho posielame.Samotný pestrec užívať je nevýhodné,nakoľko nedokáže odbúrať nežiadúce látky z tela tak ako kmín-černucha a hlavne látky z neho sa cez črevný trak nezabudujú do krvi ,pokiaľ černucha črevný trakt nevyčistí.Užívanie samotného pestreca hlavne prvých päť týždňov je mrhanie financiami,nakoľko až 80% jeho obsahu skončí v toalete.Dokonalé využitie je s podporou černuchy. Užívanie oboch byliniek je jednoduché a bezpečné aj u detí od troch rokov. Veľa našich klientov má prevážne sedavú prácu,alebo pracujú na smeny a to hlavne nočné smeny.Pri takejto práci dochádza k poruchám pečene,čo sa prejaví ťažobou,nadúvanie,pocit plnosti,kŕčmi.Pokiaľ tieto stavy nebudete riešiť a budete odkladať problém,o tri roky môžete očakávať problém so žlčníkom,obličkami,problémy v črevnom trakte,steatóza pečene,vaše krvné a pečeňové testy budú už vysoko nad normou. Okrem toho môžete začať priberať,aj keď už dlhšie konzumujete menej a menej potravín.Nesmiete zabudnúť na to,že pečeň je filter,fabrika nášho zdravia,ale i zásobáreň výživných zložiek,teda akási špajza,kde sa ukladá nadhodnota výživy,aby tieto látky boli pripravené na dodanie do krvi,pokiaľ v krvi poklesnú.Keď je pečeň upchatá  tukmi a toxínmi,tieto zložky neuloží, končia v toalete a vy sa takzvane draho stravujete.
Informácie z našej web stránky sú kopírované a používané na iných stránkach,na ktorých sú ponúkané produkty,ktoré vám zaručene pomôžu.Keď zablúdite na takúto stránku a nedopátrate sa  k sídlu spoločnosti,obchodným podmienkam,majiteľa spoločnosti,ba dokonca na tejto stránke beží čas dokedy si môžete výhodne tovar zakúpiť,tak ste práve s najväčšou pravdepodobnosťou naleteli.V nepriesvitnom obale je ponúkaný tovar vysokej gramáži,za nízku cenu.To čo hľadáte je síce napísané na obale,ale pri užívaní zistíte,že to nefunguje a tak sa pýtate buď mailom,alebo telefonicky,ako by mal pestrec mariánsky fungovať.Prvom rade si treba uvedomiť,že informácie z našej stránky sa nedajú skombinovať a využiť s tovarom zakúpeným z iných stránok.Dôvodom sú odrody pestreca,ktoré neobsahujú flavonoidy,tak že sú určené len ako výživné plody a používajú sa hlavne pri výrobe granúl pre zvieratá. Pestrec mariánsky DRVENÝ /Ostropestrec mariánsky,Silybum mariánum /L/ Strieborný bodliak, ľud.Kristova koruna.
Keď si pozorne prečítate konkurenčné stránky,tak sa dozviete aj to,že na obale majú uvedený plod drvený a v popisoch  túto vetu:  Práve z tohoto dôvodu je mletý plod Pestreca, ktorý ponúkame balený v šikovných vreckách.Keby v skutočnosti pestrec drvili,tak by mletý nespomínali.Zrejme zabudli prepísať.Ďalej z popisu konkurencie: Drvinu v ústach dôkladne požujte a premiešajte so slinami (kvôli rýchlejšiemu stráveniu a distribúcii prospešných látok) a prehltnite.Prosíme vás na našom pestreci neaplikujte požutie,ale len vložiť do úst zapiť vodou a prehltnúť. Máme k tomu niekoľko dôvodov.
Drvený znamená príprava,systém,ako zachovať v pestreci flavonoidy,lebo teplo na 40 st.ich likviduje.Takéto teplo vzniká pri mletí. Pre obsah flavonoidov pestrec kupujete. Konkurencia bežne pestrec melie,ale na obale uvádza,že ho drví,lebo vie,že mletý nepredá,na koľko si dôkladne preštuduje našu stránku a vie,že kvalitou nám nemôže konkurovať,iba cenou.Bohužiaľ na to doplatí hlavne zákazník.Systém zdravá pečeň funguje tak,že sa užíva pestrec a Egyptský kmín v jeden deň súčastne v pomere 2:1. Dve balenia pestreca + jedno balenie kmínu. To je ideálna objednávka,keď chcete vyskúšať to čo publikujeme či je,alebo nie je pravda o účinkoch byliniek ktoré vám pošleme. Pokiaľ tento mini balíček užijete v priebehu 18 až 20 dní,vaše pochybnosti o účinkoch a systéme zdravá pečeň sa rozplynú. Tí čo nás poznajú si objednávajú SET A pre začínajúcich.Je finančne najvýhodnejší.Je na vás,kedy začnete.Treba si však uvedomiť,že veľké zdravotné problémy začínajú malými zdravotnými problémami,ktoré sme zanedbali.Obraz vašej tváre, očí,pokožky,nálady a pocitov,je obrazom vašej pečene.Teda tak ako vyzeráte a cítite sa,to je obraz toho,v akom stave a kondícii je vaša pečeň.Pečeň ovplyvňuje kvalitu a čistotu krvi a krv je palivom nášho života. Nezabudnite na to,že pečeň nebolí.Preto jej málo kto venuje pozornosť.Od 24 roku života starne a z roka na rok stráca na výkone vekom a stavom znečistenia od taxických látok. Pomôžte pečeni zbaviť sa tukov a toxínov,ona vám prinavráti vaše zdravie.

V našom E-shope zakúpite drvený plod Pestreca a Černuchu už pripravený na užitie. Je balený tak, aby neoxidoval. Po otvorení balenia presypte obsah drvy do pohára s viečkom alebo sklenenej dózy. Máme s drvením skúsenosti a Pestrec dodávame pripravený v takej kvalite , aby splnil vaše očakávania.

Termín  si  môžete dohodnúť na tel.čísle 0907 799 065 alebo  0905 702 390. Pri otázkach cez mail,nezabudnite uviesť svoje meno a telefón,aby sme Vás mohli kontaktovať.

Pravidlá užívania: /klik na odkaz/

https://www.zdravapecen.sk/blog/2016/07/31/pestrec-mariansky-pravidla-uzivania/

TO JE ZDRAVÁ PEČEŇ

Informácie o systéme prípravy Pestreca nepodávame,nakoľko tieto sú z našej web stránky kopírované a používané na konkurenčných stránkach. Je to hlavne na webe bylinkára,ktorý nám skopíroval stránku tak, že si ju zákazníci mýlia a systémovo nám vykráda web.Nepodávame ani informácie o našich dodavateľoch,či obchodných partneroch. Taktiež sa nemôžeme vyjadrovať k tovaru,ktorý nebol zakúpený v našom E-shope.

Tento článok má 30 komentov

  1. Prajem dobrý deň,

    rada by som sa Vás touto cestou spýtala na prípadnú kombináciu pestreca a kmínu, pričom ide o liečenie akné, ktoré sa spustilo po vysadení hormonálnej antikoncepcie a trvá už vyše dvoch rokov. Nepomáhajú žiadne chemické ani alternatívne prípravky. Navyše sa k akné pridali veľké pigmentové škvrny na lícach pod očami a pri spánkoch. Po mesiacoch hľadania riešenia a informácií to vyzerá tak, že riešením by mohol byť detox pečene. Len pre informáciu, mám 33 rokov a asi pred 3-4 mesiacmi som z jedálnička vylúčila všetko, čo obsahuje lepok + rafinovaný cukor, jem veľa čerstvých šalátov a dodržujem pitný režim od rôznych bylinkových čajov po vodu s citrónom. Zároveň užívam chlorellu a spirulinu.

    Môžete mi prosím poradiť, či je postačujúce užívať pestrec alebo je odporúčaný aj kmín? A takisto, či je možné kombinovať užívanie Vašich prípravkov so spomenutou chlorellou/spirulinou alebo či radšej radíte vynechať.

    Za Vašu odpoveď vopred ďakujem a prajem pekný deň.

    Gabriela

    1. Z dôvodu nedostatku informácií o novom klientovi je nutné užívanie Pestreca a Černuchy prispôsobiť zdravotnému stavu.Daný problém sme konzultovali telefonicky.Ďalšiu konzultáciu navrhujeme o 30 dní.

    1. Ak ho správne pripravujete a užívate,určite sa budete tešiť pevnému zdraviu dlhé roky.Podľa našich záznamov,sme posielali plod Pestreca mariánskeho aj na vašu adresu.Dúfam,že ste spokojný zákazník.

  2. Dobrý deň,
    Už v minulosti mi zistili zvýšené pečeňové testy, avšak po roku a pol som sa ocitla v nemocnici s veľkými bolesťami hlavy a o dva dni nato mi zistili enormné zvýšenie pečeňových testov. Chcela by som sa spýtať, či mi poškodenie pečene môže spôsobovať takéto bolesti hlavy a závrate a či by mi pomohol drvený pestrec. Ďakujem

    1. Poškodenie pečene je veľmi vážny stav.Pečeň je náš palubný počítač,ktorý riadi a kontroluje náš zdravotný stav,to ako vyzeráme a aj to ako sa cítime.
      Klienti ktorí si pomocou našich pokynov dali do poriadku pečeň,zbavili sa zároveň i zdravotných problémov.
      Zdravá pečeň=život bez liekov.

  3. Syn prekonal v letných mesiacoch ľahkú formu žltačky typu A. O tomto ochorení sme nemali ani potuchy, pretože priebeh sme pripisovali črevnej viróze, ktorá bola v tom čase v našom okolí. Mal hnačku, zvracanie jeden deň, ďalší deň teplotu. Všetko pominulo v priebehu dvoch dní, ale zostali mu zažltnuté oči tak sme sa vybrali k našej lekárke. Tá mu ihneď zobrala krv a po zistení výsledkov sme ďalší deň skončili na infekčnom oddelení odkiaľ nás poslali domov s tým, že prekonal ľahkú formu žltačky typu A. Po pretrvávajúcich problémoch a zvýšenými hodnotami bilirubínu mu diagnostikovali Gilbertov syndróm. Je sledovaný u odborného lekára s tým, že s Gilbertom sa dá žiť celkom pohodlný život, ale priebežne musí mať sledované hodnoty pečeňových testov a dodržiavať správnu životosprávu. A teda moja otázka znie : Je možné aby užíval pestrec mariánsky a v akých dávkach? Vopred ďakujem za odpoveď.

  4. Dobrý deň,
    manželovi zistil lekár, že má mierne zväčšenú pečeň a obalenú tukom. Je možné, aby mu pomohlo užívanie pestreca mariánskeho? Ak áno, tak v akých dávkach?
    Ďakujem za odpoveď.

    1. Prvá fáza poškodenia pečene je už výstraha,lebo o pár rokov by mohlo prísť i k vážnejšiemu poškodeniu.Stačí ak odmastíte pečeň od tukov a zbavíte ju toxínov,zregenerujete pečeňovú membránu a tým sa upraví i krv, o to sa už postará vyliečená pečeň.Dávky sú podľa pokynov na našej web stránke.V úvode však treba dávky viacnásobné.Naši klienti dostávajú v balíku letáky,v ktorých je presne stanovené,ako plod Pestreca užívať.

  5. Dobrý deň.
    Mám v začiatočnom štádiu hemoroidy a rád by som sa vás opýtal, či mám užívať pestrec tak, ako som sa dočítal, alebo si robiť obklady. Ak obklady, tak akým spôsobom?
    Srdečná vďaka… 🙂

  6. Dobrý deň,kupili sme si od Vas cez znamu z Humenného Pestrec . Chcem ho začať užívať, no chcem sa opýtať na môj problém. Beriem lieky na vysoký tlak, ale ten mám iba ak mi zle trávi, alebo som v strese. Mám ale tráviace problémy, no keď jem iba zeleninu bez mäsa a bez chleba tak ani nie. Prejavuje sa to tak , že po zjedení ťažkého jedla pre mňa , ma akoby bolí, alebo tlačí, alebo… na ľavej strane pod rebrom, mám pocit, akoby sa mi tam tá potrava posúvala a to hneď po jedle, vtedy sa mi aj zvýši tlak a keď to prejde ustúpi aj tlak. Môžte to nejako posúdiť? Ako mi poradíte užívať Pestrec. Za odpoveď ďakujem .

        1. Telefonické konzultácie sú presnejšie,nakoľko sa priamo o danej problematike môžeme porozprávať a klient ich má bezplatné,telefonujeme my.
          Nie vždy totiž správne daný problém klient popíše.Dopisovanie je zdĺhavé a nepresné.

  7. Dobrý deň. Lekárka mi predpísala na regeneráciu pečene Flavobion. Každá tableta obsahuje 70mg silymarínu. To je to, čo aj Pestrec. Stačí to na regeneráciu pečene? Nemám ju až takú chorú, ale aj kvôli zníženiu cholesterolu, ktorý je nad 6.
    Ďakujem vopred za odpoveď

  8. Mojej 91 ročnej matke vera pri CT vyšetrení zistili cirhózu pečene /pravdepodobne z liekov ktoré v poslednej dobe užívala/ a canceromatózu brušnej steny. bolo by pre )u vhodné užívať pestrec mariánsky?
    Ďakujem za Vašu rýchlu odpoveď.
    S pozdravom Švecová

  9. dobry den,rada by som sa opytala,moj mažel je v nemocnici na velmi vysoke pečenove testy…obavame sa všetci lebo že ide o poškodenie pečene hypatalne cesty boli vysoke a sú.Obavali sme sa zo začiatku že ide o infekt potom ine problemy …lekary spomenuli,že to robia lieky iste… rada by som sa poradila s niekym…objednala som mu pestrec … vietee nam poradit ako liečiť pečeň.dakujem Ingrid

  10. Dobrý deň. Chcela by sa Vás opýtať na reakciu pri užívaní pestreca. Začiatkom decembra som kúpila u Vás pestrec. Od 12.12.som ho začala užívať, poďľa doporučení.
    Je možné, že sa na tvári objavia hnisavé vyrážky, až také malé cysty by som povedala. Ak áno, koľko by taký stav mohol trvať?
    Ďakujem za odpoveď.

    1. Tento stav bude trvať tak dlho,koľko toxínov sa v tele nachádza. Pri detoxikácii treba vedieť,že cez kožu z tela odchádza najviac toxínov. Zo skúseností to u niektorých trvalo až 5 týždňov.Je ideálne,ak v tomto čase použijete na urýchlenie tejto činnosti fínsku saunu.
      Prípadne ma môžete kontaktovať na tel.0905702390

  11. Zdravím. Minulý rok v júny mi vybrali žlčník. Asi mediac na to som otehotnela. No a teraz je tomu rok a pól a začínam cítiť pálivú bolesť, kde bol žlčník. Myslíte, že by mi pomohlo užívať pestrec? Chcem navštíviť kekára, samozrejme. No vaša stránka ma zaujala.

  12. Dobry den, aké je dávkovanie a užívanie pestreca pri 5rocnom dieťati? Syn má postihnutie po očkovaní, namerali mu ťažké kovy a problémy s pečeňou. Nedokážem do neho dostať 3dcl vody, je iný spôsob ako užívať pestrec pri dieťati? Môže spolu s tým brat aj iné lieky ktoré berie na lačno?

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Back To Top